News

Singurele locuri din țară în care poți să te cazezi într-un dom. Oferte de 5 stele care te fac să crezi că nu mai ești în România

România oferă câteva posibilități de a te caza într-un dom. Priveliștile și ofertele sunt unele de 5 stele. Turiștii spun că s-au simțit ca la hoteluri de top
03.08.2022 | 10:38
Singurele locuri din tara in care poti sa te cazezi intrun dom Oferte de 5 stele care te fac sa crezi ca nu mai esti in Romania
Singurele locuri din România în care poți să dormi într-un dom. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Încet, dar sigur, România începe să propună alternative pentru aglomerația de pe Valea Prahovei sau Mamaia și așa au apărut și cazările la dom. Este adevărat, mai întâi au fost cele glamping, adică un alt mod de a petrece noaptea la cort. Vorbim, bineînțeles, despre un cort de lux dotat cu absolut orice.

Cum poți să dormi într-un dom în România

Ei bine, definiția rămâne în mare parte asemănătoare și pentru ceea ce înseamnă sau presupune un dom. În primul rând trebuie să înțelegeți că, deși locul în sine ar putea arăta la fel ca un camping, adevărul este cu totul altul.

ADVERTISEMENT

Domurile oferă altceva, un alt tip de cazare și, în mod categoric, o amintire cât pentru o viață întreagă. Sunt recomandate atât cuplurilor de îndrăgostiți, dar și familiilor cu copii. De altfel, fericirea celor mici ar putea să vă readucă destul de repede înapoi.

Printre primele locuri de cazare care au oferit această alternativă au fost cei de la Wegloo. Este poziționat în Azuga, da, aveți dreptate, Valea Prahovei, dar așteptați puțin, o să vedeți că merită efortul. Wegloo propune ceva imbatabil, ceva aparte dacă sunteți în căutarea unei escapade romantice care să merite toți banii de pe pământ.

ADVERTISEMENT

Ah! Și să nu uităm! În cazul în care vă faceți griji trebuie să știți că domul dispune de aer condiționat, dar și de televizor. Deși nu credem că pe ultimul îl veți folosi foarte mult. De asemenea, veți avea și o terasă întreagă cu o vedere care o să vă lase pur și simplu fără aer.

Puteți beneficia și de mic dejun și, culmea, nu e neapărat să veniți numai vara. Domul este căutat de turiști chiar și iarna. Există mai multe pachete de două sau de trei nopți. Prețurile pleacă de la câteva sute de lei pe noapte.

ADVERTISEMENT

Puțin mai departe de București, ok, recunoaștem, puțin mai mult, dar vina nu este a noastră, ci a unora care mai uită să construiască autostrăzi. Bine, ei își tot aduc aminte de ele în preajma alegerilor, apoi urmează ani de amnezie totală.

Așadar, la peste opt ore de Capitală, în Vișeul de Sus există Valea Vinului Dome. Și trebuie, din nou, să ne credeți pe cuvânt, priveliștea de aici aproape că nu are rival. De fapt nu o să-ți vină să crezi că încă mai ești în România.

ADVERTISEMENT

Nu în ultimul rând, a treia variantă în care poți să dormi într-un dom în țara noastră este Glamount în Fărcașa. Ai nevoie de câteva ore bune de condus pentru a ajunge, însă vestea bună este că un low cost spre Suceava te-ar putea duce foarte aproape. După care urmează câteva liniște de fericire și încărcare a bateriilor

ADVERTISEMENT