Fotbal intern

Singurul antrenor care poate să-l domine pe Gigi Becali: “În el are încredere oarbă”

22.10.2018 | 13:16
Singurul antrenor care poate sal domine pe Gigi Becali In el are incredere oarba
ADVERTISEMENT

Sorin Cârţu a discutat despre situaţia băncii tehnice de la FCSB, după ce Universitatea Craiova a învins echipa lui Gigi Becali, iar patronul s-a enervat pe Nicolae Dică. Dacă iniţial spusese că Dică are dreptate atunci când spune că nu are libertate de decizie la club, starea lui Gigi s-a schimbat brusc şi a spus că nu are cum să nu se bage, pentru că altfel tehnicianul său “ar face totul praf”.

Exemplele pe care Gigi Becali le-a dat privind acţiunile greşite de Nicolae Dică sunt transferurile lui Cătălin Golofca şi Robert Grecu şi spune că va interveni la club şi va aduce jucătorii potriviţi, iar prin toate acestea va face ca “Nik” să fie campion cu FCSB la final de an. În situaţia în care se află acum FCSB, Sorin Cârţu, fost şi el antrenor la echipa lui Becali, spune că un singur antrenor ar face faţă şi asta pentru că Gigi nu ar îndrăzni să se bage.

ADVERTISEMENT

Singurul antrenor care poate să-l domine pe Gigi Becali

Conform lui Sorin Cârţu, Cosmin Olăroiu este antrenorul care nu ar fi căutat de Becali la pauză pentru a-i “sugera” ce schimbări trebuie să facă: “Există un singur antrenor în lume care poate să îl domine pe Gigi Becali şi în care el are încredere oarbă: Cosmin Olăroiu”, a spus Sorin Cârţu la un post de televiziune.

Singurul antrenor care poate să-l domine pe Gigi Becali. Sorin Cârţu, antrenor Steaua Bucureşti, în timpul unei conferinţe de presă, care a avut loc pe 12 aprilie 2011.
Sorin Cârţu, antrenor Steaua Bucureşti, în timpul unei conferinţe

Nicolae Dică a recunoscut la finalul înfrângerii cu Universitatea Craiova că altfel ar arăta echipa în cazul în care i s-ar permite să antreneze aşa cum îşi doreşte. Becali i-a dat dreptate însă admite că nu se poate abţine atunci când vine vroba de clubul în care investeşte.

ADVERTISEMENT

Pentru FCSB urmează partida cu FC Voluntari din cadrul rundei cu numărul 13, ultima din turul sezonului regular, şi ar putea fi chiar ultima cu Nicolae Dică pe bancă.