Life

Singurul cuplu care rezistă după Insula iubirii 2022. Una dintre concurente, însărcinată după show

Insula iubirii a fost un real test de fidelitate pentru cuplurile înscrise în sezonul din acest an, însă doar unul singur va rămâne închegat după terminarea reality-show-ului.
14.06.2022 | 10:25
Singurul cuplu care rezista dupa Insula iubirii 2022 Una dintre concurente insarcinata dupa show
Insula iubirii 2022: în imagine - Radu Vâlcan, prezentatorului show-ului; Alex și Teodora, unul dintre cupluri. Foto: Instagram/ Antena 1
ADVERTISEMENT

Au apărut o serie de picanterii din culisele Insula iubirii 2022. Telespectatorii se întreabă deja ce destin vor avea cuplurile înscrise în acest concurs, mai ales că tentațiile sunt tot mai prezente de la un episod la altul.

Teodora și Alex, singurul cuplu care a rezistat după Insula iubirii 2022

Potrivit Viperelor Vesele, doar Alex și Teodora au reușit să-și reia viața de cuplu după terminarea filmărilor în Thailanda. Cei doi s-au despărțit imediat după reality-show, însă o veste minunată le-a dat peste cap planurile, astfel că s-au gândit să se împace.

ADVERTISEMENT

Mai precis, la sosirea în țară, conform informațiilor din culise furnizate de Viperele Vesele, Teodora ar fi aflat că este însărcinată, iar Alex a hotărât că o decizie înțeleaptă este să aibă grijă de familia lui.

Cei doi au reluat relația, iar asta este vizibil și prin postările pe care Teodora le face în mediul online, atacând ispitele care i-au dat târcoale lui Alex.

ADVERTISEMENT

Cristina și Sebi, despărțire definitivă

Cât despre celelalte perechi, lucrurile sunt ceva mai complicate. După cum deja se poate observa, Sebi și Cristina nu mai au nicio șansă de a fi împreună.

După apropierile dintre Sebastian și ispita Oana Monea, Cristina a decis încă în timpul filmărilor că între ea și partenerul ei nu mai poate fi nimic.

ADVERTISEMENT

Cristina s-ar fi reorientat către ispita Denis, după ce a încercat o apropiere cu Bogdan, fost concurent într-un sezon anterior. Iubita lui Sebastian și Denis au rezistat doar două luni împreună.

O situație incertă avem în cazul perechii Cerasela și Rareș. Cei doi sunt ceva mai secretoși. Rareș va lua o decizie definitivă privind viitorul său alături de Cerasela, tânără care a cochetat cu mai mulți băieți la Insula iubirii. O va face doar după ce se va difuza întregul sezon pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Lavinia și Rey decid să se despartă. Iubita lui Rey pleacă de pe insulă cu ispita Florin Cerghit. În prezent, nici aceștia nu ar mai forma un cuplu.

 

ADVERTISEMENT