Sport

Singurul cuvânt pe care l-a spus Dragomir când a fost întrebat dacă retrogradează Dinamo. Mai rămân Nicolescu și Voicu?

În direct la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a oferit un răspuns sec, scurt și cuprinzător, atunci când a fost întrebat dacă retrogradează Dinamo.
03.05.2024 | 14:30
Singurul cuvant pe care la spus Dragomir cand a fost intrebat daca retrogradeaza Dinamo Mai raman Nicolescu si Voicu
Dumitru Dragomir nu-i dă nicio șansă lui Dinamo să evite retrogradarea. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo nu a reușit să învingă nici pe FC Voluntari, e pe ultimul loc în clasamentul SuperLigii, iar șansele de salvare de la retrogradare țin acum de domeniul fantasticului. Este concluzia la care a ajuns și Dumitru Dragomir, care a răspuns cu un singur cuvânt atunci când a fost întrebat la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ dacă gruparea „alb-roșie” va ajunge din nou în Liga 2.

Dumitru Dragomir, categoric când a fost întrebat dacă retrogradează Dinamo

Numit pe bună dreptate „Oracolul de la Bălcești, pentru că profețiile sale s-au adeverit mai întotdeauna, Dumitru Dragomir a „prezis” și viitorul lui Dinamo, cu două etape înainte de finalul play-out-ului. Iar veștile nu sunt tocmai îmbucurătoare pentru suporterii „câinilor”.

ADVERTISEMENT

„Cum e viața asta… FCSB în Europa, Dinamo aproape retrogradată. Ce e frate acolo la Dinamo, sunt blestemați cumva, nea Mitică?”, l-a provocat Horia Ivanovici pe Dumitru Dragomir la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiune transmisă LIVE numai pe FANATIK.RO în fiecare luni, de la 13:30.

„Nu, domnule… Vreau să spun o chestie. Această activitate se face cu două lucruri. Cu bani și cu știință. La această oră, nu le lipsește nici una, nici alta, dar sunt în cantități foarte mici”, a încercat fostul președinte al LPF să explice motivele pentru care Dinamo a ajuns din nou în această situație dezastruoasă.

ADVERTISEMENT

„Pică Dinamo? Mai sunt două meciuri…”, e întrebarea lui Ivanovici la care Dragomir a răspuns categoric, fără nicio urmă de îndoială: „DA!”. Și cum rar profețiile sale dau greș, e clar că suporterii „alb-roșii” trebuie să se pregătească de ce e mai rău.

„Va fi mai rău acum decât la prima retrogradare?”, continuă moderatorul cu tirul întrebărilor. „Acolo ar fi avocatul ăla (n.r. – Andrei Nicolescu), care nu-i băiat prost, numai că nu are bani. Nu el comandă. Dacă nu ai bani, nu comanzi tu! Nicolescu ăla nu-i băiat prost…”, e părerea lui nea Mitică.

ADVERTISEMENT

„Va fi mai rău pentru suporteri? Va ieși iureșul mai mare decât la prima retrogradare?”, insistă Horia Ivanovici, moderatorul MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiune disponibilă și în premieră pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare miercuri, de la ora 10:30.

„Da! Nu-i iartă ăștia. Dinamo are cele mai grele jocuri. Are meciul cu UTA. Și Rednic, la ce i-au făcut… Nici banii nu i-au dat. Măcar să-i fi dat banii acum, să-l liniștească. Fii atent aici, Rednic nu te iartă nici în mormânt când îl jignești. Rednic s-a certat cu toată lumea, chiar și cu Lucescu. Care l-a jignit sau l-a supărat, imediat i-a tras-o în barbă”, a continuat Dragomir cu motivele pentru care nu crede în șanselor lui Dinamo de a se salva.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir crede că Eugen Voicu și Andrei Nicolescu vor rămâne la Dinamo

Eugen Voicu, principalul susținător financiar al lui Dinamo, a preluat echipa într-un moment extrem de dificil, în Liga 2, când era mai aproape de faliment decât de promovare. Cu el patron, „câinii” au reușit minunea promovării, iar acum întrebarea care se pune este dacă va continua și în cazul tot mai posibilei retrogradări.

„Dacă retrogradează, crezi că mai pot să rămână Nicolescu și Voicu?”, a vrut Horia Ivanovici să afle și părerea atotștiutorului Dumitru Dragomir.

„Da. Caută și ei un om potent financiar. dar nu se bagă nimeni cu bani. Cei care au bani fug de fotbal. Eu spun așa: țara noastră, acum, era în primele echipe europene dacă nu băgau lumea fotbalului la pușcărie.

Atunci s-au speriat toți. Pentru că sunt foarte mulți oameni cu bani care au plecat din țară, s-au dus la Dubai, s-au dus la Monaco, s-au dus la Miami… Oameni cu bani mulți, de care habar nu avem. Ar fi rămas în țară și ar fi băgat sigur la echipe. Pentru că publicitatea e foarte mare la fotbal.

Nu vedeți ce e pe Gigi Becali, și pe Neluțu, și pe toți ăștia din fotbal? Ăștia chiar dacă ar plăti milioane, cine i-ar băga în seamă dacă nu ar fi la fotbal? Îi bagă cineva în seamă? Ar mai vorbi cineva de Mititelu dacă n-ar fi la fotbal? Dar așa, ești prezent pe buzele tuturor pentru că fotbalul este un sport iubit în toată lumea”, sunt argumentele cu care Dumitru Dragomir încearcă să ne convingă că Dinamo va avea aceeași patroni și după retrogradare.

Cum SCAPA Dinamo de RETROGRADARE!

ADVERTISEMENT