Singurul fotbalist român aclamat pe “Wanda Metropolitano”. Dan Nistor a făcut o cursă de 50 de metri, impresionat de un fan al “tricolorilor”

Alex Bradescu   
în Echipa nationala
19/11/2019, 16:43
Singurul fotbalist român aclamat pe “Wanda Metropolitano”. Dan Nistor a făcut o cursă de 50 de metri, impresionat de un fan al “tricolorilor”
Dan Nistor, singurul fotbalist român aclamat la Spania-România

Finalul meciului Spania-România 5-0 a adus reacţii amestecate din partea celor aproximativ 12.000 de suporteri români prezenţi pe “Wanda Metropolitano”. Deşi majoritatea au digerat cu greu rezultatul, destul de mulţi au aplaudat, iar, la un moment dat, au fost chiar urale! Nu la adresa tuturor jucătorilor români, ci a lui Dan Nistor. 

  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,32 este cota pentru “Peste 4.5 goluri” la meciul Olanda – Estonia. Vezi aici toate cotele!

Dan Nistor, singurul român aclamat pe “Wanda Metropolitano” la Spania-România 5-0

Dan Nistor a rămas impresionat de abnegaţia unui fan, care venise pe stadion cu un banner pe care scria numele căpitanului dinamovist iar la finalul meciului, deşi cea mai mare parte a galeriei stătea în partea opusă a stadionului, a făcut o cedat la strigătele acestuia, la care se raliaseră şi ceilalţi suporteri din sectorul respectiv. Nistor a făcut o cursă de mai bine de 50 de metri şi i-a satisfăcut cererea fanului, oferindu-i tricoul de joc.

Nistor a sărit şi peste reclame şi a ajuns în tribună, depăşind cordonul de stewarzi, înmânându-i suporterului tricoul de joc. A fost momentul în care toţi suporterii români prezenţi în tribune au izbucnit în urale şi l-au aplaudat la scenă deschisă, Nistor fiind singurul fotbalist al tricolorilor care a avut parte de un astfel de tratament.

Dan Nistor a fost folosit doar aproape 20 de minute în partida contra Spaniei, el intrând în locul lui Ianis Hagi în minutul 73. Cu Suedia nu a prins niciun minut.

 

 

Închide ×