Sport

Singurul jucător interzis la primul antrenament al lui Edi Iordănescu la FCSB. A cerut bani să rezilieze. Exclusiv

Edi Iordănescu nu se va putea baza la FCSB pe unul dintre jucătorii aduși în această vară de Gigi Becali cu mare fast.
19.08.2021 | 11:26
Singurul jucator interzis la primul antrenament al lui Edi Iordanescu la FCSB A cerut bani sa rezilieze Exclusiv
Singurul jucător interzis la primul antrenament a lui Edi Iordănescu la FCSB. A cerut bani să rezilieze. Exclusiv. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Alexandru Crețu nu mai vrea să rămână la formația ”roș-albastră” și a cerut rezilierea contractului.

Internaționalul de 29 de ani a fost aspru criticat de patron după eșecul din meciul cu Rapid, Becali anunțând că nu mai are nevoie de serviciile jucătorului.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu pierde primul jucător de la sosirea la FCSB

Intrat în dizgrațiile lui Gigi Becali, Alexandru Crețu este hotărât să plece de la FCSB în ciuda schimbărilor de pe banca tehnică și nu a fost prezent nici la ședința care s-a ținut înaintea primului antrenament condus de Edi Iordănescu.

Din informațiile FANATIK, jucătorul l-a sunat pe patron și l-a anunțat că își dorește rezilierea contractului. Becali a și-a dat acordul pentru despărțirea de Crețu și l-a informat pe președintele Valeriu Argăseală să pregătească toate actele.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că Gigi ”taie și spânzură” la club, Argăseală a întârziat să facă actele în speranța că Edi Iordănescu îl va întoare din drum pe Crețu. Însă, FANATIK a aflat, că jucătorul este convins să plece, mai ales că are pe masă două oferte, și a cerut 100.000 de euro pentru rezilierea înțelegerii.

Crețu a rezistat doar două luni și jumătate

Alexandru Creţu a fost primul transfer pregătit de Gigi Becali pentru actualul sezon,  mutare anunţată în exclusivitate de FANATIK din luna aprilie. Încă de la prezentarea oficială, patronul FCSB anunţa că fotbalistul de 29 de ani va juca pe postul de fundaş central, chiar dacă acesta evoluase ca mijlocaş defensiv la NK Maribor.

ADVERTISEMENT

Pe 2 iunie,  Alexandru Creţu era prezentat oficial la FCSB, iar evenimentul a avut loc la Palatul lui Gigi Becali. Patronul “roş-albaştrilor” avea cuvinte de laudă la adresa internaţionalului român şi îl considera un titular incontestabil în primul “11” al lui Dinu Todoran.

La două luni și jumătate după ce a fost adus cu surle și trâmbițe, Alexandru Crețu își pregătește bagajele și părăsește FCSB pe ușa din dos, așa cum s-a întâmplat cu foarte mulți jucători aduși de Gigi Becali în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Impresarul lui Crețu nu a fost de acord cu venirea la FCSB

Alegerea internaționalului român de a semna cu FCSB l-a nemulțumit total pe agentul său, Zvonko Milojkovic, acesta considerând că pentru fotbalist este o ”sinucidere sportivă” să meargă la formația ”roș-albastră”.

”Sunt împotriva transferului lui Crețu la Steaua. E sinucidere sportivă. A făcut o ofertă de sărăcie. Băiatul, dacă vrea să meargă la Steaua, nu am nimic împotrivă, dar fără mine. Eu nu vreau să particip la sinuciderea lui sportivă și financiară.

Sunt în discuții cu echipe din Golf, dar dacă el vrea să fie sclavul lui Gigi, eu nu am nimic împotrivă. Dacă se duce la Steaua (n.r. – FCSB) nu pot să-i doresc nici măcar succes, pentru că este o sinucidere curată pentru el”, spunea impresarul.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 1,95 este cota pentru „total goluri: 2-3”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT