Life

Singurul loc din România în care o să uiți de vară și Maldive. E alternativa perfectă pentru Valea Prahovei. Înveți cel mai nobil sport și mănânci ca la bunica acasă

Destinația turistică desprinsă din vederile poștale. Nu te vei mai gândi la sezonul cald și vacanțe în Maldive sau Thailanda.
24.09.2022 | 12:30
Destinația turistică desprinsă din vederile poștale. Nu te vei mai gândi la sezonul cald sau vacanțe în Maldive. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Singurul loc din România în care o să uiţi de vară și Maldive este foarte aproape de Capitală. Reprezintă alternativa perfectă pentru Valea Prahovei și este locul unde înveți cel mai nobil sport și mănânci ca la bunica acasă.

Destinația turistică desprinsă din vederile poștale. Nu te vei mai gândi la sezonul cald sau vacanțe în Maldive

Destinația turistică desprinsă din vederile poștale se află nu departe de București. Nu te vei mai gândi la sezonul cald sau vacanțe în Maldive sau Thailanda pentru că vei avea parte de relaxare, voie bună și sport.

ADVERTISEMENT

Este vorba de Potcoava Mountain Hideaway, un adevărat colţ de rai construit în comuna Runcu din județul Dâmbovița. Ridicat în mijlocul naturii, spațiul te face să trăiești fiecare clipă în tihnă, fără nicio grijă.

Totul se învârte în jurul cailor în această destinație turistică care te va face să uiți complet de Valea Prahovei și de drumul lung și mereu aglomerat. Echitația este sportul pe care-l îndrăgesc toți, de la mic la mare.

ADVERTISEMENT

Caii îi însoțesc pe turiști atât în țarcul din mijlocul pensiunii, cât și prin pădurea din apropiere. O plimbare te va încărca de foarte multă energie pozitivă, de gânduri bune și cu siguranță, vei planifica deja următoarea vacanță acolo.

De pe baconul camerei din pensiune sau de pe terasa restaurantului vei putea asculta păsările, broaștele din micul lac format natural în curte sau pur și simplu liniștea înconjurătoare. Cât vezi cu ochii sunt numai dealuri, munți, pădure și multă verdeață.

ADVERTISEMENT

De altfel, nu există nicio altă clădire în zonă, în afară de cele din curtea de la Potcoava. Cel mai apropiat sat se află la 3 kilometri depărtare ceea ce înseamnă că te vei bucura de o oază de liniște, aer curat și multă tihnă.

Potcoava Mountain Hideaway, pensiune deschisă în 2015

Potcoava Mountain Hideaway este o pensiune deschisă undeva spre finalul anului 2015, care până în momentul de față a suferit mai multe modificări în interior, cât și în exterior. Camerele sunt spațioase, perfecte pentru familiile cu copii.

ADVERTISEMENT

Ionuţ Popescu, proprietarul locaţiei din județul Dâmbovița, le oferă oaspeților posibilitatea să cumpere produse tradiționale realizate chiar în pensiune. Potrivit site-ului oficial, printre acestea se numără: gemuri și siropuri din fructe culese din zonă.

Mâncarea este ca la bunica acasă, delicioasă și cu foarte multe amintiri plăcute. Domeniul deține o mică fermă de animale, motiv pentru care toate preparatele culinare sunt realizate numai din produse de calitate.

Copiii au ocazia să vadă animalele în mediul lor natural. În plus, au la dispoziție un loc de joacă foarte aproape de natură. Taberele tematice nu lipsesc, părinții putând să-și trimită copiii departe de agitaţia oraşului.

ADVERTISEMENT