News

Singurul loc din România în care te simți ca-n Maldive. Stațiunea are o priveliște de vis și cazarea nu e foarte scumpă

România care o locație de vis în care te poți simți ca în Maldive. Este aproape și cazarea nu este deloc scumpă, astfel că și-o poate permite oricine.
02.07.2022 | 14:36
Singurul loc din Romania in care te simti can Maldive Statiunea are o priveliste de vis si cazarea nu e foarte scumpa
Locația de vis din România care seamănă cu Maldive. Foto: complex-egreta.ro
ADVERTISEMENT

Insulele Maldive sunt o destinație turistică de vis, dar știați că există un loc similar chiar la noi în țară? Iată unde se află locația asemănătoare cu Maldive.

Locația de vis din România care seamănă cu Maldive

O vacanță în Maldive poate nu este accesibilă pentru oricine, iar drumul lung poate fi un factor decisiv care să te facă să nu mai vrei să călătorești acolo.

ADVERTISEMENT

Din fericire, chiar în România există o stațiune similară cu Maldive, în care poți locui pe case plutitoare pe apă.

Este vorba despre singurul sat lacustru de la noi din țară, pe Clisura Dunării, în satul Berzasca, care le poate oferi celor care merg aici o experiență unică.

ADVERTISEMENT

Complexul este prima stațiune lacustră din țară. Creatorii vorbesc despre faptul că această destinație turistică din România este un loc unic în Europa.

Așa arată stațiunea
Așa arată stațiunea asemănătoare cu Maldive. foto: Colaj Fanatik / complex-egreta.ro

Cât costă cazarea în stațiunea lacustră

Sunt 15 căsuțe aflate în stațiunea de vacanță similară cu cele din Maldive, iar prețul este unul decent.

ADVERTISEMENT

La rezervarea unui camere trebui plătit un avans de 50%, iar dacă vor să stea trei persoane adulte într-un bungalow, atunci se plătesc 100 de lei în plus.

Prețul pentru lunile de vară este de 400 de lei pe noapte pentru doi adulți, iar micul dejun este inclus în preț.

ADVERTISEMENT

În bungalow-uri se găsesc o sufragerie dotată cu colțar extensibil, TV led, televiziune prin cablu, wifi, o măsuță, un dulap, aer condiționat, baie cu cabină de duș și un dormitor la etaj.

„Au fost astfel finalizate şi îşi asteapta oaspeţii 15 căsuţe suspendate pe piloni deasupra Dunării, un lung ponton fiind legatura lor cu malul românesc al fluviului.

Dezvoltatorul proiectului a dorit să pună în valoare frumuseţea Clisurii Dunării, într-o locaţie deosebită, cu multe atracţii în imediata apropiere. Turiştii sunt invitaţi să se bucure de priveliştea superbă a Dunării, încojuraţi de apa ei şi departe de agitaţia cotidiană”, se arată în prezentarea complexului.

În aprilie, mai și octombrie prețul pentru cazarea în stațiunea lacustră este de 350 de lei pe noapte. Dacă dorești să te bucuri de o altă zonă de pe cursul fluviului, iată și care sunt cele mai frumoase locuri de cazare din Delta Dunării.

ADVERTISEMENT