Life

Singurul număr de telefon la care nimeni nu răspunde niciodată. Ce se întâmplă când suni la 015753024990

Singurul număr de telefon la care nu răspunde nimeni niciodată. Ce se întâmplă, de fapt, atunci când apelezi la 015753024990?
23.06.2024 | 17:00
Singurul numar de telefon la care nimeni nu raspunde niciodata Ce se intampla cand suni la 015753024990
Numărul de telefon la care nimeni nu răspunde niciodată. Sursa foto: Freepik/nensuria
ADVERTISEMENT

Care este singurul număr de telefon la care nu răspunde nimeni niciodată. Este vorba despre 015753024990. Ce se întâmplă atunci când îl apelezi?

Singurul număr de telefon la care nimeni nu răspunde niciodată, 015753024990

În ziua de astăzi, există amenințări din toate părțile, inclusiv la telefon sau în mediul online. Nu toată lumea vrea să-și ofere numărul de telefon, iar o studentă a găsit o soluție foarte utilă.

ADVERTISEMENT

De multe ori, interacțiunile la telefon nu sunt confortabile pentru toată lumea. Multe persoane se tem să spună “Nu” sau să refuze politicos, motiv pentru care în Germania a fost implementată o soluție.

Mai exact, numărul 015753024990, cunoscut ca Nummer ohne Anruf (Numărul fără apel), prescurtat Noa. Studenta Jasmin Aboudhaq a avut această idee pentru persoanele aflate în situații incomode sau în care se simt amenințate.

ADVERTISEMENT

De exemplu, atunci când cineva nu se simte bine să-și dea propriul număr de telefon, îl poate oferi pe acesta. Astfel, atunci când cineva apelează la acest număr, va avea o experiență la fel ca atunci când apelează un telefon închis.

În cazul în care este trimis un mesaj către numărul 015753024990, expeditorul va primi un text în care se specifică faptul că persoana contactată nu s-a simțit confortabil în discuția avută anterior.

ADVERTISEMENT

NoA a fost inițiat pentru a-i sprijini pe cei afectați de astfel de situații. Oamenii sunt încurajați să spună “Nu”, acesta fiind unul dintre obiectivele inițiativei.

În plus, numărul este menit să pună în lumină momentele în care limitele cuiva sunt depășite. Atunci când este greu pentru cineva să comunice sau să spună “Nu”, acest număr reprezintă o opțiune.

ADVERTISEMENT

Mesajele trimise către NoA primesc un răspuns standard, dar și un link unde este oferit sprijin pentru a accepta limitele altor persoane și pentru a reflecta asupra propriului comportament. Totodată, sunt încurajate respectul și responsabilitatea în orice interacțiune socială, potrivit ziarulromanesc.de.

Există, de asemenea, și un cont de Instagram pe care îl poți furniza la nevoie, @_call_me_noa_. Persoana care va trimite un mesaj către acest cont va fi înștiințată că nu s-a comportat adecvat.

Cu toate acestea, NoA este folosit doar pentru situațiile menționate mai sus. În cazul în care cineva este victima situațiilor de hărțuire sexuală, amenințare sau agresiune, atunci trebuie să contacteze imediat autoritățile.

ADVERTISEMENT
Tags: