Fotbal intern

Juan Camara a semnat cu U Craiova! Ce contract i-au oferit oltenii. Video. Fanatik confirmat

15.02.2021 | 10:01
Juan Camara a semnat cu U Craiova Ce contract iau oferit oltenii Video Fanatik confirmat
ADVERTISEMENT

De un singur detaliu depinde transferul lui Juan Camara la Universitatea Craiova, iar Dinamo nu poate face nimic pentru a-l opri pe spaniol, în cazul în care acesta va ajunge la un acord cu oltenii.

Juan Camara a semnat cu U Craiova

UPDATE, 15 februarie, ora 10:02 / Aşa cum FANATIK a anunţat încă din 25 decembrie 2020, Juan Camara a semnat cu U Craiova. Fostul fotbalist al lui Dinamo a fost prezentat pe contul oficial de Facebook al formaţiei din Bănie.

ADVERTISEMENT

“Juan Cámara s-a alăturat lotului Științei. Începând de astăzi, jucătorul spaniol cu meciuri la prima echipă a Barcelonei și unul dintre cei mai apreciați jucători ai turului acestei ediții de campionat este component al echipei noastre. Juan a semnat un contract valabil până în vara acestui an, cu drept de opțiune din partea clubului pentru o prelungire până în vara anului 2024. Mult succes în familia alb-albastră!”, au anunţat oltenii.


UPDATE, 30 ianuarie, ora 19:53 / Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova, a confirmat informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK. Acesta a anunţat că a ajuns la o înţelegere cu Juan Camara, dar aşteaptă că jucătorul să se elibereze.

ADVERTISEMENT

“Cu un jucător suntem în discuții, el e în procedură de a se elibera de clubul lui anterior. Avem o înțelegere, financiar, cu durata contractului, tot, acum așteptăm să poată semna”, a declarat Mihai Rotaru la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.


UPDATE, 25 ianuarie, ora 16:31 / FANATIK a aflat că Juan Camara şi-a depus memoriu la FIFA în urmă cu aproape zece zile pentru ruperea contractului cu Dinamo pe justă cauză. În aceste condiţii, jucătorul va deveni liber de contract până la finalul acestei săptămâni şi va semna cu U Craiova.

ADVERTISEMENT

Juan Camara e ultimul jucător spaniol care a plecat de la Dinamo și se pare că România nu le priește deloc ibericilor, care au avut eșecuri pe bandă rulantă în Casa Pariurilor Liga 1 și nu numai.

FANATIK a anunțat în exclusivitate faptul că Universitatea Craiova îl dorește pe Juan Camara și strategia prin care oltenii vor să îl aducă în Bănie, iar după despărțirea de Dinamo, mai există un singur impediment în calea transferului.

ADVERTISEMENT

Juan Camara poate fi declarat imediat jucător liber de către FIFA

Universitatea Craiova are șanse mai mari ca oricând să îl semneze pe Juan Camara, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo din acest sezon. Fiind jucător străin, fotbalistul spaniol își poate încheia conturile cu Dinamo în timp record, fără să se judece luni de zile pe la comisii prin România.

Astfel, Camara poate „scăpa” de Dinamo în timp record prin memoriul depus la FIFA, care îi poate emite un permis de muncă provizoriu. Astfel, jucătorul poate să semneze cu orice club sau să se întoarcă în Polonia la echipa care l-a împrumutat la Dinamo, Jagiellonia Bialystok.

Spaniolul a fost foarte dezamăgit de situația de la Dinamo și a decis să îi părăsească pe „câini”, deși dorea să continue la Dinamo și revenise în Ștefan cel Mare la reunirea lotului, așa cum a anunțat site-ul nostru.

Cum ar vrea să îl transfere Universitatea Craiova. Mihai Rotaru a negat

Universitatea Craiova și-a manifestat interesul pentru Juan Camara de mai multe luni de zile și chiar a făcut o ofertă de 200.000 de euro pentru un jucător de la Dinamo, așa cum a declarat chiar patronul Mihai Rotaru, însă a fost refuzat de spanioli: „Noi am făcut o ofertă oficială de 200.000 de euro către spanioli pentru un jucător de la Dinamo. Au spus că nu vor să vânda către noi și că suma e prea mică”, a spus Rotaru pentru DigiSport.

FANATIK a aflat că Universitatea Craiova dorește să negocieze direct cu echipa din Polonia care îl deține, Jagiellonia Bialystok, iar oltenii pot prelua împrumutul spaniolului, care avea contract cu Dinamo până la finalul acestui sezon.

Ba, mai mult, oltenii pot avea prioritate pentru un transfer definitiv al lui Juan Camara, care poate juca atât mijlocaș stânga, cât și fundaș stânga și ar crea astfel concurență pe postul lui Nicușor Bancu. Spaniolul poate fi un bun înlocuitor în cazul în care fotbalistul de națională al Craiovei cotat la două milioane de euro va fi vândut de Mihai Rotaru în străinătate.

  • 14 meciuri are Camara în tricoul lui Dinamo
  • 2 goluri și 2 pase de gol a reușit spaniolul
  • 600.000 de euro e cota jucătorului, conform transfermarkt.com
  • 30 iunie 2021 e data la care îi expira contractul lui Juan Camara

  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Hermannstadt: 2,15 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT