News

Singurul om care a vorbit cu criminalul în timp ce acesta o ucidea pe Alexandra a ieșit la lumină cu primele declarații

29.07.2019 | 16:08
Singurul om care a vorbit cu criminalul in timp ce acesta o ucidea pe Alexandra a iesit la lumina cu primele declaratii

Ies la iveală noi detalii incredibile în cazul de la Caracal, unde o tânără de doar 15 ani a fost omorâtă cu bestialitate de un bărbat în vârstă de 66 de ani din localitate, de profesie mecanic auto. Unul dintre apropiații lui Gheorghe Dincă a dezvăluit discuția purtată cu acesta, chiar în timp ce Alexandra Măceșanu își pierdea viața în mâinile ucigașului.

Dezvăluirile omului care a vorbit cu criminalul chiar în timp ce o ucidea pe Alexandra

În ziua fatidică, criminalul de la Caracal a avut parte de vizita „surpriză” a unui prieten care nu cu mult timp în urmă chiar dormise în casa unde s-au petrecut atrocitățile ce au îngrozit opinia publică din țara noastră. Vizibil emoționat, bărbatul a povestit cum a decurs întâlnirea cu Dincă, deși inițial s-a contrazis în privința orei la care a ajuns în fața casei amicului său.

Am venit aici la 7 jumătate seara şi am strigat la el. La 12 am fost să-mi iau mâncarea de la cantina socială. Mi-a deschis doar poarta, nu m-a băgat în curte. N-am văzut nimic! Nu era nimic. În spate (n.r. ar putea să ţină o fată ca să nu se audă), unde dormea el. (…) Când mă duceam cu bicicleta la cantină, în urmă, îmi închidea poarta şi mă controla în buzunare. Nu era sănătos. Dacă eu vă spun că nu ştiu nimic… ! Eu nu dormeam cu el în cameră. Am dormit la el cam trei săptămâni, aşa”, a declarat prietenul ucigașului la Romania TV, precizând că nu a auzit sau văzut nimic suspect în locuința acestuia.

Alexandra Măceșanu, tânăra de 15 ani, ucisă de Gheorghe Dincă. Sursa foto: Facebook
Alexandra Măceșanu, tânăra de 15 ani, ucisă de Gheorghe Dincă. Sursa foto: Facebook

Criminalul a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra

Duminică, 28 iulie, Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, dezvăluindu-le anchetatorilor că a recurs la acest gest necugetat de îndată ce a surprins-o telefonând la numărul de urgență 112.

Tânăra a alertat autoritățile, în speranța că acestea vor interveni pentru a o scăpa din mâinile ciminalului. Oamenii legii nu au reușit, însă, acest lucru, întrucât Serviciul de Telecomunicații Speciale a furnizat locații greșite, fiind nevoie de 19 ore pentru identificarea locului în care era sechestrată adolescenta, în condițiile în care aceasta furnizase informații concrete.