ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Singurul om care îl sfătuiește pe Mirel Rădoi să nu meargă la U Craiova: „Își distruge cariera”

Autor: Razvan Iova - Craiova | 17.11.2020 | 13:15
Singurul om care îl sfătuiește pe Mirel Rădoi să nu meargă la U Craiova: „Își distruge cariera”
Singurul om care îl sfătuiește pe Rădoi să nu meargă la U Craiova: „Își distruge cariera”

A apărut și singurul om care îl sfătuiește pe Mirel Rădoi să nu aleagă să meargă la Universitatea Craiova. Conform lui Dumitru Dragomir, Mirel Rădoi și-ar „distruge cariera” dacă ar alege să o antreneze pe Știința și să nu ia campionatul.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că selecționerul este alesul lui Mihai Rotaru pentru a prelua banca tehnică a echipei din Bănie. Rădoi va lua decizia finală după jocul cu Irlanda de Nord.

Mai mute personaje din fotbalul românesc și-au dat cu părerea despre o eventuală instalare a acestuia pe banca oltenilor și majoritatea au declarat că ar fi o alegere bună, mai ales că stilul lui Rădoi este potrivit pentru o echipă ca Universitatea Craiova.

Dumitru Dragomir este singurul om care îl sfătuiește pe Mirel Rădoi să nu antreneze pe Universitatea Craiova: „Și-ar distruge cariera”

Meciul de la Belfast poate fi ultimul pentru Mirel Rădoi pe banca echipei naționale mari. Fostul fundaș este foarte aproape de a semna cu Universitatea Craiova, liderul din Liga 1. În Bănie, actualul selecționer ar avea toate condițiile: un lot foarte bun, condiții excelente de antrenament, dar și liniște din partea conducerii.

ADVERTISEMENT

Totuși, acesta va trebui să gestioneze o presiune, deoarece fanii Științei nu ar mai accepta ca favoriții să mai rateze titlul. În sezonul trecut, Oltenia a trăit o mare dezamăgire, după ce Universitatea a pierdut titlul pe teren propriu.

Fostul președintele al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a avut o declarație surprinzătoare. Acesta consideră că Rădoi nu ar trebui să ajungă la Craiova, ci să continuie la națională: „Dacă îl sfătuieşte cineva pe Rădoi să plece de la echipa naţională, nu îi e prieten. Părerea mea e să rămână în continuare Mirel Rădoi, să nu se ducă la Craiova acum. S-ar putea să nu ia campionatul cu Craiova şi îşi distruge cariera definitiv. Toată lumea dă în Rădoi.

Am înnebunit cu toţii. Nu mai suntem sănătoşi la cap. Păi cu cine să joace Rădoi? Eu dacă fac o echipa din fruntaşii din Divizia B, nu mă bate echipa lui Rădoi. Pentru că nu mai avem fotbalişti de valoare,” a declarat Dragomir pentru AntenaSport.

ADVERTISEMENT

„Corneliu Papură s-ar putea să ia campionatul cu Universitatea”

Corneliu Papură conduce antrenamentele craiovenilor, iar fostul șef al LPF consideră că acesta ar trebui să rămână, mai ales că „Papi” a avut rezultate apreciate în Bănie: „Dacă îl lasă pe Papură, cu Papură s-ar putea să ia campionatul”

De asemenea, Dragomir a întocmit o listă cu potențiali selecționeri: „Hagi, Petrescu, Lucescu. Poate nu avem bani de Lucescu, dar avem bani de Rednic. Rednic la nationala? Vai de mine ce antrenor este. Să rămână Rădoi până îşi termină contractul. Dupa aceea ar fi aşa: Hagi, Petrescu”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!