Sport

Singurul regret, într-o noapte de vis! De ce nu au putut fi părinţii Emmei Răducanu alături de fiica lor la finala US Open 2021: “A fost imposibil!”

Emma Răducanu are un singur regret după finala US Open 2021. Nu i-a putut avea alături pe părinţii ei pentru finala de pe Arthur Ashe.
12.09.2021 | 13:04
Singurul regret intro noapte de vis De ce nu au putut fi parintii Emmei Raducanu alaturi de fiica lor la finala US Open 2021 A fost imposibil
ADVERTISEMENT

La doar 18 ani, Emma Răducanu a cucerit cel mai cunoscut oraş al lumii, New York. A învins-o pe Leylah Fernandez în finala US Open 2021, scor 6-4, 6-3.

Emma Răducanu este prima jucătoare din istorie care vine din calificări pentru a câştiga un turneu de Grand Slam. Parcursul ei la New York a început pe 25 august, meci cu Bibiane Schoofs, locul 285 WTA, în turul 1 al calificărilor.

ADVERTISEMENT

De ce nu au putut fi părinţii Emmei Răducanu alături de fiica lor la finala US Open 2021

În toată această perioadă, Emma Răducanu a trebuit să se descurce de una singură în cel mai agitat oraş al lumii. Părinţii ei nu au putut ajunge la New York, în ciuda eforturilor uriaşe.

Restricţiile de călătorie provocate de pandemia de coronavirus au făcut imposibilă călătoria părinţilor Emmei Răducanu spre SUA. Mai ales că Marea Britanie este pe lista roşie, din cauza numărului mare de cazuri ale variantei Delta.

ADVERTISEMENT

“Am încercat tot felul de variante de a ajunge la New York, dar pur şi simplu ne-a fost imposibil. Dacă petreceam perioada în carantină nu mai apucam să ajungem la meciuri.

Emma Răducanu avea bilete de avion pentru a se întoarce la Londra imediat după faza calificărilor la US Open 2021

Am încercat să obţinem nişte aprobări de călătorie, dar şi acestea durau foarte mult. Pur şi simplu ne-a fost imposibil să ajungem la meciuri pentru a fi alături de Emma”, a declarat Renee, mama Emmei Răducanu, în presa din Anglia.

ADVERTISEMENT

Părinţii Emmei ar fi putut ajunge la meciurile din ultima săptămână de la US Open doar dacă aveau inspiraţia de a pleca spre New York încă de pe 25 august, când fiica lor şi-a început parcursul. Dar cine ar fi bănuit că Emma Răducanu va ajunge atât de departe.

De altfel, jucătoarea de 18 ani a dezvăluit că își cumpărase biletele pentru întoarcerea la Londra imediat după terminarea fazei calificărilor. În cele din urmă și-a lungit serios șederea la New York.

ADVERTISEMENT

Emma Răducanu primeşte 2,5 milioane de dolari pentru victoria de la US Open 2021. Câţi bani câştigase înainte de New York

Pentru victoria sa la US Open 2021, Emma Răducanu primește un cec în valoare de 2,5 milioane de dolari. Este doar începutul pentru ceea ce se anunță o carieră plină de încasări fulminante.

303.3765 de dolari câștigase Emma Răducanu în întreaga carieră înainte de US Open 2021, conform informațiilor oferite de site-ul oficial al WTA.

Mare parte din această sumă a fost obţinută în urmă cu doar câteva luni, pentru parcursul de la Wimbledon. 245.545 dolari a câştigat Emma Răducanu pentru parcursul ei de la All England Club, unde a ajuns până în turul 4.

ADVERTISEMENT