Sport

Singurul „suporter” prezent la Sepsi – Dinamo. O vulpe și-a făcut apariția pe stadion la meciul “câinilor”. Video

O vulpe s-a plimbat prin tribunele „Sepsi Arena” înainte de meciul cu Dinamo.
31.10.2021 | 18:03
Singurul suporter prezent la Sepsi  Dinamo O vulpe sia facut aparitia pe stadion la meciul cainilor Video
ADVERTISEMENT

Sepsi Sfântu Gheorghe nu își poate inaugura stadionul așa cum se dorea în fața suporterilor la meciul cu Dinamo din cauza noilor restricții COVID-19, însă covăsnenii au avut un spectator-surpriză.

O vulpe și-a făcut apariția pe „Sepsi Arena” înainte de startul partidei cu Dinamo și se pare că le-a purtat noroc covăsnenilor.

ADVERTISEMENT

O vulpe a intrat pe Sepsi Arena la meciul cu Dinamo

Vulpea se pare că le-a purtat ghinion „câinilor”, iar Sepsi Sfântu Gheorghe a preluat rapid conducerea în meciul din etapa a 14-a.

Vulpe pe „Sepsi Arena”. Sursă foto: Digi Sport
Vulpe pe „Sepsi Arena”. Sursă foto: Digi Sport.

„Și era o vulpe nu o pisică neagră ca să zici că le-a purtat ghinion”, s-au amuzat comentatorii Digi Sport după golul extrem de norocos al celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe marcat încă din minutul 13 după o deviere neferită a lui Deian Sorescu.

ADVERTISEMENT

Animalul s-a plimbat nestingherit prin tribune profitând de absența oamenilor de pe stadion și a „admirat” noua arenă a lui Sepsi. Imaginile surprinse în direct la TV pot fi urmărite AICI.

Vulpe pe „Sepsi Arena”. Sursă foto: Digi Sport
Vulpe pe „Sepsi Arena”. Sursă foto: Digi Sport

Nu e prima dată când Sepsi Sfântu Gheorghe este „vizitată” de vulpi

În jurul orașului Sfântu Gheorghe există o populație numeroasă de vulpi care i-au „vizitat” pe fotbaliștii lui Sepsi și vara trecută, când mai multe exemplare au fost capturate chiar înainte de meciul cu Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT
Vulpe capturată la stadionul lui Sepsi în iulie 2020 înainte de meciul cu Chindia Târgoviște
Vulpe capturată la stadionul lui Sepsi în iulie 2020 înainte de meciul cu Chindia Târgoviște.

„În imagine se văd vulpi deloc obişnuite, ba chiar deosebite! Ele erau prezente tot timpul la stadionul OSK, evident după ce echipa gazdă se ducea acasă.

De altfel blânde, însă totuși o posibilă sursă de pericol, acum au fost acum transportate în păduri departe de Sfântu Gheorghe unde își pot continua în liniște viața de animale sălbatice”, anunțau într-o postare operatorul regional TEGA SA, care administrează Adăpostul de câini la Câmpul Frumos și care a făcut captura.

ADVERTISEMENT

Invazia vulpilor din Sfântu Gheorghe a stârnit reacția autorităților, mai ales că în oraș au mai fost văzuți urși și chiar un râs, însă vulpile sunt un pericol de rabie:

„Am convocat o comisie de specialitate cu care am decis să prindem exemplarele de vulpi din oraș și să le ducem înapoi în pădure. Iubitorilor de animale și celor care militează pentru drepturile acestora le spun că nu este vorba de tratamente rele aplicate animalelor, însă siguranța copiilor noștri este mai importantă, așadar trebuie să luăm măsuri”, declara primarul orașului, Tischler Ferenc.

ADVERTISEMENT