Sporturi

Siniakova și Krejcikova, lidere mondiale WTA la dublu, șocate de jocul Monicăi Niculescu: “Nu credeam că se poate așa ceva” EXCLUSIV

11.02.2019 | 20:39
Siniakova si Krejcikova lidere mondiale WTA la dublu socate de jocul Monicai Niculescu Nu credeam ca se poate asa ceva EXCLUSIV

Irina Begu și Monica Niculescu au adus punctul decisiv României în confruntarea din Fed Cup împotriva Cehiei, scor 3-2. Româncele s-au impus cu 6-7, 6-4, 6-4 împotriva liderelor mondiale la dublu: Barbora Krejcikova și Katerina Siniakova.

Monica Niculescu a făcut un meci uriaș, dominând atât la fileu, cât și pe linia de fund. După meci, Siniakova și Krejcikova au vorbit cu FANATIK.RO despre meciul pierdut în fața României. Krejcikova a declarat că nu se aștepta niciodată ca Monica să evolueze atât de bine la dublu: “Am mai jucat de multe ori cu ea, dar niciodată nu a jucat atât de bine. O știu și pe ea și pe Irina. Pentru mine a fost o surpriză mare. Noi am greșit foarte mult, nu ne-am regăsit ritmul și am făcut multe greșeli”, a spus Krejcikova pentru FANATIK.RO.

Cehilor nu le vine să creadă cum au pierdut calificarea
Cehilor nu le vine să creadă cum au pierdut calificarea

Siniakova și Krejcikova, lidere mondiale WTA la dublu: “Ne-au surprins”

De cealaltă parte, Katerina Siniakova a declarat: “Poate că eram favorite din prisma clasamentului. Însă este un meci de Fed Cup, ele ne-au surprins. Au fost mult mai conectate la meci decât noi. Nu cred că le-am subestimat, dar asta este. Nu mi-a ieșit jocul în meciul de dublu, pe final eram și puțin obosită pentru că am jucat deja și la simplu. Nu caut scuze, dar în orice meci se poate întâmpla orice. Astăzi am pierdut noi”

Căpitanul nejucător al Cehilor, Petr Pala, a declarat pentru FANATIK.RO că este împăcat cu acest rezultat, chiar dacă nu este unul ușor de digerat: “Sunt mândru de fetele mele. Am câștigat atâtea meciuri la limită, trebuia să se întoarcă odată și odată. S-a întâmplat să fie acum. A fost un meci cu multe răsturnări de situație, la 2-2 am revenit și am fost favoriți să câștigăm. Dar, nu a fost așa. Încă de la început am spus că șansele sunt 50-50. O echipă care o are pe Simona Halep este una puternică”