Sport

Sinisa Mihajlovic a învins încă o dată leucemia. Tehnicianul sârb revine pe banca Bolognei pentru ultimele etape din Serie A

Sinisa Mihajlovic trece printr-o adevărată dramă de aproape trei ani după ce a fost diagnosticat cu leucemie, dar tehnicianul sârb a reușit să învingă pentru a doua oară boală.
02.05.2022 | 22:35
Sinisa Mihajlovic a invins inca o data leucemia Tehnicianul sarb revine pe banca Bolognei pentru ultimele etape din Serie A
Sinisa Mihajlovic trece printr-o adevărată dramă de aproape trei ani după ce a fost diagnosticat cu leucemie, dar tehnicianul sârb a reușit să învingă pentru a doua oară boală. Sursă foto: EPA-EFE/SERENA CAMPANINI
ADVERTISEMENT

Fostul mare fundaș a anunțat în vara anului 2019 că suferă de această boală teribilă, dar vorbea încă de atunci despre faptul că nu se va lăsa doborât.

Sinisa Mihajlovic a învins din nou leucemia

Vindecat o dată de leucemie în urma chimioterapiei şi a unui transplant de măduvă osoasă, boala a revenit în luna martie a anului trecut și Sinisa Mihajlovic a fost nevoit să fie din nou internat în spital.

ADVERTISEMENT

Conform cotidianului Gazzetta dello Sport, după 34 de zile petrecute în spitalul Sant’Orsola, tehnicianul sârb în vârstă de 53 de ani a obținut o nouă victorie în fața diabolicei boli.

Tehnicianul Bolognei a fost externat după ce a răspuns pozitiv la tratament și se află într-o stare bună. Mai mult medicii i-au permis să se întoarcă pe banca tehnică a formației pentru ultimele meciuri din actuala ediție din Serie A.

ADVERTISEMENT

Bologna se află pe locul 13 în clasamentul din Italia și și-a asigurat salvarea de la retrogradare. În ultimele partide, trupa lui Mihajlovic va juca în deplasare cu Venezia și Genoa și pe teren propriu cu Sassuolo.

Bologna, neînvinsă fără Mihajlovic pe bancă

Pe toată durata ultimei luni în care a fost internat în spital, Sinisa Mihajlovic a ținut legătura cu echipa prin intervenții video și le-a oferit informații tehnico-tactice jucătorilor săi înaintea partidelor.

ADVERTISEMENT

Bologna este neînvinsă în ultimele șase etape, când a obținut două victorii și patru remize. După succesul din restanța cu Inter Milano, fotbaliștii au mers a doua zi la spitalul Sant’Orsola și au sărbătorit succesul la geamul camerei în care era internat antrenorul lor.

Sinisa Mihajlovic şi-a lansat cartea autobiografică ”Meciul vieţii“ la finalul anului trecut. După cum era de aşteptat, nu au lipsit momentele legate de calvarul numit leucemie. Sârbul, cunoscut ca un adevărat luptător, a recunoscut că i-a fost fost frică. A plâns şi s-a rugat la Dumnezeu pentru a câştiga lupta cu boala.

ADVERTISEMENT

În carte, tehnicianul sârb a povestit că după primele şedinţe de chimioterapie, arăta ca un bărbat de 69 de ani, deşi nu avea decât 50. Boala l-a transformat, l-a slăbit, l-a făcut de nerecunoscut.

ADVERTISEMENT