Fotbal international

Sinişa Mihajlovic, victimă după 16 ani! L-a făcut “ţigan” pe Mutu în 2003, acum a păţit-o la fel. A vrut să se bată cu poliţia

17.05.2019 | 12:26
Sinisa Mihajlovic victima dupa 16 ani La facut tigan pe Mutu in 2003 acum a patito la fel A vrut sa se bata cu politia

Sinişa Mihajlovic, victimă după 16 ani! Fostul jucător sârb l-a scuipat şi l-a făcut ţigan pe Adrian Mutu în 2003, într-un meci din Champions League Chelsea – Lazio, motiv pentru care a şi fost atunci eliminat şi a primit opt etape de suspendare. După 16 ani Mihajlovic a avut parte, absolut neaşteptat, de acelaşi tratament, el fiind acum antrenorul echipei Bologna. Şi ceea ce este şi mai frpant este că insultele au venit din partea unui om al legii.

Sinişa Mihajlovic, insultat de un agent de poliţie înainte de finala Cupei Italiei

Incidentul s-a petrecut miercuri seară, înainte de finala Cupei Italiei, Lazio – Atalanta. Mihajlovic, aflat la bordul autoturismului personal, alături de directorul sportiv al clubului şi de avocatul Bolognei, a cerut informaţii de acces unui agent de poliţie rutieră privind poarta pe unde poate intra în incinta parcării de la Stadionul Olimpic din Roma.

Sinişa Mihajlovic l-a scuipat şi l-a insultat pe Adrian Mutu în 2003 în meciul Chelsea-Lazio. Acum s-a întors roata împotriva sârbuluiÎn locul unui răspuns civilizat, cum era absolut firesc, agentul l-a trimis la origini pe antrenorul Bolognei. Sânge de sârb, care clocoteşte repede, acesta nu a stat pe gânduri şi a răspuns pe un ton agresviv, moment în care agentul l-a numit pe Sinişa ţigan de r….t. Mihajlovic nu a mai suportat şi s-a dat jos din maşină, decis să rezolve bărbăteşte chestiunea, chiar dacă oponentul său era îmbrăcat în uniformă. 

Mihajlovic a vrut să se răfuiască pe loc cu poliţistul

Antrenorul a fost imobilizat de poliţişti, care l-au urcat forţat în maşina sa. Mihajlovic a povestit versiunea sa: “Am înţeles că s-a spus iniţial despre suporterii lui Lazio, dar nici vorbă de aşa ceva. Insultele au venit de un om pus acolo să facă ordine şi să apere legea, un om în uniformă, care nu are voie prin statutul său să se comporte astfel. 

Am rămas şocat de ceea ce mi se întâmpla şi nu am mai ţinut cont de faptul că aveam în faţă un om al legii. Din punctul meu de vedere, prin ceea ce făcuse nu mai era deloc un om al legii. Era un individ care profita din plin de atuul uniformei sale şi nu mi-a mai păsat. Am vrut să îi dau o lecţie să o ţină minte, dar colegii lui m-au blocat imediat, de parcă eu eram cel care ofensase, nu el. Este o mare ruşine ceea ce s-a întâmplat, pentru că te aştepţi la astfel de reacţii din partea unor suporteri exaltaţi, dar niciodată din partea unui agent de poliţie.”

Tags: