Fotbal international

Sinişa Mihajlovici vrea să dea lovitura la Bologna. Discuţii avansate cu Zlatan Ibrahimovic!

21.05.2020 | 11:04
Sinisa Mihajlovici vrea sa dea lovitura la Bologna Discutii avansate cu Zlatan Ibrahimovic
ADVERTISEMENT

Sinişa Mihajlovici a revenit cu toate forţele la pregătirile Bolognei. Antrenorul sârb a câştigat cel mai important meci din viaţa sa, reuşind să învingă moartea în urma şedinţelor de chemio şi radio terapie efectuate şi a transplantului de măduvă la care a fost supus în luna octombrie a anului trecut.

Refăcut după lupta cu leucemia Mihajlovici are ambiţii mari

Acum Sinişa e cu motoarele în plin, se antrenează din greu pentru a recăptă tonusul obişnuit până la declanşarea leucemiei şi face planuri măreţe cu Bologna. Unul dintre obiectivele sârbului este aducerea din vară sub comanda sa a suedezului Zlatan Ibrahimovic.

ADVERTISEMENT

Nordicul are acum 38 de ani, dar nu are nici o intenţie de a spune stop fotbalului. Până în vară este jucătorul lui Milan, cu care a semnat în ianuarie un contract pe şase luni. Pandemia de coronavirus a dat însă tot fotbalul peste cap şi Ibra a plecat în Suedia lui natală.

Ibrahimovic are 25 la sută din acţiunile clubului suedez Hammarby

Acolo măsurile luate de autorităţi nu au fost la fel de stricte ca în majoritatea ţărilor europene. Ibrahimovic s-a putut antrena constant, zi de zi, întâi sub forma unei pregătiri fizice individuale, apoi la jocul cu mingea.

ADVERTISEMENT

El a cumpărat 25 la sută din acţiunile clubului Hammarby şi a profitat de acest avantaj, pentru a se pregăti cu echipa şi de a susţine numeroase jocuri şcoală.

Este jucătorul lui Milan până în vară

Acum a revenit în Italia, fiind jucătorul lui Milan, însă nu pare a dori deloc să rămână în capitala Lombardiei, începând din vară, mai ales că omul care l-a convins să revină după ani buni pe San Siro, croatul Zvonimir Boban, a fost înlăturat.

ADVERTISEMENT

Are varianta cea mai comodă pentru a continua să joace, la Hammarby, însă Ibra e genul de jucător care nu poate accepta ştachete joase şi vrea altceva mai bun, chiar o nouă provocare.

A avut deja discuţii cu Mihajlovici

Sinişa Mihajlovic l-a contactat şi i-a propus să vină la Bologna, unde, evident, nu va mai câştiga la fel de mulţi bani, dar va continua să fie în Serie A şi să aibă o imagine bună.

ADVERTISEMENT

Şi oficialii Bolognei au recunoscut că pentru clubul lor a fi o fantastică lovitură de imagine, dar că singurul care îl poate determina pe Ibra să accepte este doar Sinişa Mihajlovic.

ADVERTISEMENT