Fanatik Show

“Este posibil ca Dragomir să candideze la preşedinţia FRF!”

UPDATE 16:41 / Mircea Lucescu este convins că Gino Iorgulescu va schimba în bine lucrurile în fotbalul românesc. “Este foarte important Gino este noul preşedinte al LPF. E o alegere bună, mai...
14.11.2013 | 16:44
Este posibil ca Dragomir sa candideze la presedintia FRF
ADVERTISEMENT

UPDATE 16:41 / Mircea Lucescu este convins că Gino Iorgulescu va schimba în bine lucrurile în fotbalul românesc. “Este foarte important Gino este noul preşedinte al LPF. E o alegere bună, mai ales că se vor schimba lucrurile şi la LPF. Experienţa lui Mitică l-ar fi copleşit pe noul preşedinte al FRF. Rutina nu ajută pe nimeni. E posibil ca Dragomir să candideze la şefia FRF, nu exclud această variantă. Ar fi un contracandidat foarte serios pentru Gică Popescu. La noi, totul se bazează pe relaţii, nu contează capacitatea omului. Iorgulescu va fi imparţial pentru că echipele la care a jucat au dispărut. Giurgiu, Sportul, FC Naţional… Va fi un bun preşedinte de Ligă, simte momentele, anticipează bine. Depinde foarte mult şi de banii pe care Liga îi va avea la dispoziţie pentru aducerea unui şef de arbitri străin. Ruşii şi-au permis, iar Collina a schimbat în bine arbitrajul din Ucraina, a spus Mircea Lucescu la Sport.ro. 

––––––––––––

Fostul selecţioner al echipei naţionale, Mircea Lucescu, a dezvăluit la FANATIK SHOW, că în lupta dintre Gino Iorgulescu şi Dumitru Dragomir pentru şefia LPF, îl va susţine pe Iorgulescu: “Sînt cu Gino Iorgulescu. Tot respectul pentru Dragomir, dar trebuie să apară oameni cu idei noi. Ar fi bine ca Dragomir să rămînă în fotbal, să devină, de ce nu, preşedinte de onoare. Dar să-i lase locul lui Gino, în care eu am mare încredere. Este nevoie de el”.

ADVERTISEMENT

Il Luce este încrezător că echipa naţională se va califica la Campionatul Mondial, ocazia cu care ar putea merge în Brazilia pentru a-şi vizita foştii jucători din “Ţara cafelei” pe care i-a antrenat în trecut. “Nu există o favorită, nici una dintre echipe nu are o şansă în plus. Totul depinde la astfel de meciuri de o greşeală. Dacă ar fi să ne luăm după palmares, România ar fi favorită certă. Cred că putem obţine un rezultat de egalitate la Atena. Trebuie să avem încredere în băieţii care sînt acum convocaţi, deşi ne lipsesc unele piese importante. Nu ştiu punctele slabe ale grecilor, nu m-a informat asupra lor, deci nu pot spune ce jucător poate fi decisiv din lotul nostru. Important este să păstrăm şanse şi la meciul retur. Ţinînd cont de istorie, sîntem favoriţi. Aş vrea să ne calificăm la Campionatul Mondial pentru că aş putea să-mi vizitez foştii jucători pe care i-am antrenat”, a spus Lucescu la FANATIK SHOW.

“Il Luce” a comentat şi gestul făcut zilele acestea la Pro Rapid, cînd a decis să ajute clubul cu o sumă de bani, confirmînd astfel ştirea oferită în exclusivitate de FANATIK (VEZI DETALII): “Am fost la Pro Rapid, i-am văzut acolo pe acei oameni care nu aveau ce le pune copiilor pe masă şi m-am întristat. Angajaţii de acolo nu aveau cum să strîngă bani, nu au cîştigat ca fotbaliştii. Aceşti oameni sînt, întotdeauna, ultimii la plată”.

ADVERTISEMENT

Lucescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Dănciulescu, pe care îl consideră unul dintre cei mai mari atacanţi români din toate timpurile. “Nu l-am cunoscut prea mult, dar Danciu merită toate felicitările pentru ce a realizat ca fotbalist. Este unul dintre cei mai mari atacanţi din fotbalul românesc. A dat goluri multe, a cîştigat trofee, tot respectul pentru el”, a spus Lucescu la FANATIK SHOW.

Vezi video: