Carousel hot news

“Dezamăgire mare! Returul va fi pe viaţă şi pe moarte”

Răzvan Lucescu consideră că echipa sa merita victoria în partida cu Viktoria Plzen, fiind, totodată, trist de faptul că elevii săi nu au putut evita golul primit în prelungiri....
Autor: Răzvan Scarlat | 01.08.2014 | 00:03
“Dezamăgire mare! Returul va fi pe viaţă şi pe moarte”
Razvan Lucescu,Florin Parvu

Răzvan Lucescu consideră că echipa sa merita victoria în partida cu Viktoria Plzen, fiind, totodată, trist de faptul că elevii săi nu au putut evita golul primit în prelungiri.

“E dezamăgire mare, am ratat o victorie imensă. A fost o uşurinţă incredibilă la acea fază. Un gol care trebuia evitat. Plzen este un adversar care are o linişte şi o siguranţă foarte mare ca echipă. Au experienţa din Liga Campionilor, au jucat cu Milan, Bayern. Cu pase rapide ajungeau foarte uşor la careul nostru. A doua repriză am controlat-o, am marcat. Dar ne-au pus probleme la fezele fixe. Am avut ca joc ocazii importante. Nu ar fi trebuit să primim acel gol aşa uşor. Trebuia să fim mai exacţi în careu. A fost o supercificialitate care a fost taxată. Va trebui să ne revenim pentru meciul din campionat şi apoi vom avea timp să ne gîndim la meciul retur. Acolo va fi un meci pe viaţă şi pe moarte, va trebui să profităm de fiecare greşeală a lor şi să fim foarte atenţi. Trebuie să avem forţa să depăşim această situaţie. Totuşi, trebuie să fim conştienţi că sînt adversari foarte grei încă din fazele preliminare. Dar nu este un capăt de ţară. Un 1-0 ar fi însemnat mult pentru pregătirea jocului retur. Plzen porneşte cu prima şansă pentru că au marcat în deplasare. De la Mutu mă aşteptam la o reacţie extraordinară. A marcat un gol extrem de important într-un meci pe care trebuia să-l cîştigăm”, a spus Lucescu la Digisport.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!