Carousel hot news

“Sînt mîndru că voi juca alături de Săpunaru!”

Joao Coimbra este optimist că Rapid se poate salva de la retrogradare în ciuda situaţiei dezastruoase din clasament. “E o onoare pentru mine să evoluez la un club de tradiţie din România....
01.02.2015 | 10:25
“Sînt mîndru că voi juca alături de Săpunaru!”
ADVERTISEMENT

Joao Coimbra este optimist că Rapid se poate salva de la retrogradare în ciuda situaţiei dezastruoase din clasament. “E o onoare pentru mine să evoluez la un club de tradiţie din România. Ştiu că Rapidul a cîştigat titluri, că e un club important. M-am interesat înainte de a veni aici. Am prieteni care au jucat la Rapid şi au avut numai cuvinte de laudă pentru suporterii acestui club, iar mie îmi plac fanii pătimaşi. E o provocare pentru mine, dar am văzut calitate la jucătorii pe care i-am găsit aici şi sper să reuşim să ne salvăm de la retrogradare. Cred că fiecare dintre noi e încrezător că putem reuşi acest lucru, altfel nu s-ar mai afla la echipă”, a spus Coimbra pentru gsp.ro.

Mijlocaşul este mîndru că-l va avea coechipier pe Săpunaru. “Nu ştiu foarte multe despre fotbalul românesc, mă refer aici la jucătorii din campionatul intern. Totuşi, am văzut multe partide ale echipei voastre naţionale. Cred că Liga 1 e un campionat care se bazează pe tehnică, iar lucrul acesta îmi convine. De Săpunaru auzisem înainte de a veni aici. A jucat în Portugalia, la Porto. E un fotbalist fantastic şi sînt mîndru că-mi este coleg”, a spus Coimbra.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri