Carousel hot news

“Sînt mulţumit de rezultatele de pînă acum, dar era loc de mai bine!”

Tehnicianul Petrolului, Gheorghe Mulţescu a declarat că este mulţumit de rezultatul din această seară, ţinînd cont de valoarea echipei ASA Târgu Mureş şi de jocul bun pe care l-au făcut în...
04.12.2014 | 20:27

Tehnicianul Petrolului, Gheorghe Mulţescu a declarat că este mulţumit de rezultatul din această seară, ţinînd cont de valoarea echipei ASA Târgu Mureş şi de jocul bun pe care l-au făcut în repriza a doua.

“A fost un meci foarte greu, sînt două echipe foarte bune. Am controlat prima repriză şi puteam să marcăm, în a doua repriză s-au schimbat multe. Am fost nevoit să introduc anumiţi jucători ca să echilibrăm jocul. Sîntem fericiţi că am cîştigat, nu contează cu cine o să jucăm, toate echipele sînt valoroase. Nimeni nu ştie ce o să se întîmple la club, aşteptăm să se termine turul şi să se decidă. Noi ne dorim să stăm departe de aceste probleme şi încercăm să ne atingem obiectivul. Sînt mulţumit de rezultatele de pînă acum, dar era loc de mai bine. Puteam să avem 2 sau 3 puncte în plus”, a spus Mulţescu.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri