News

Instanţa a dat o NOUĂ decizie azi, Mititelu se ceartă cu executorul! Revenirea pe Oblemenco rămîne o HIMERĂ: “Sînt probleme, nu CHICHIŢE!”

După ce nu a reuşit să intre pe stadionul Ion Oblemenco, executorul judecătoresc considerînd că există impedimente pentru a pune în executare sentinţa (VEZI DETALII), Adrian Mititelu a...
05.11.2013 | 15:28
Instanta a dat o NOUA decizie azi Mititelu se cearta cu executorul Revenirea pe Oblemenco ramine o HIMERA Sint probleme nu CHICHITE

După ce nu a reuşit să intre pe stadionul Ion Oblemenco, executorul judecătoresc considerînd că există impedimente pentru a pune în executare sentinţa (VEZI DETALII), Adrian Mititelu a formulat o cerere la instanţă pentru a lămuri şi completa sentinţa de reintegrare cu date exacte cu privire la Complexul sportiv Ion Oblemenco.

Tribunalul a respins cererea de lămurire, Mititelu spune că e “de bine”

Astăzi, Tribunalul Dolj a publicat decizia cu privire la noua solicitare făcută de FC U Craiova, respingînd însă cererea!

Adrian Mititelu consideră însă că orice decizie ar fi luat instanţa, îi este favorabilă: “Dacă a respins-o, înseamnă că judecătorul a considerat că nu este nevoie de o lămurire a sentinţei şi că se poate executa reintegrarea în Complexul Ion Oblemenco aşa cum s-a decis prin sentinţa Tribunalului. Veţi vedea în motivare că am dreptate!”

Cu toate acestea, executorul judecătoresc ales de Mititelu să pună în executare sentinţa Tribunalului Dolj, Titi Balaci, a dezvăluit, într-un interviu acordat FANATIK, că inclusiv după această decizie, dacă motivarea este favorabilă clubului din Bănie, nu se poate pune încă în executare sentinţa!

“3 motive CLARE ce impiedică executarea”

Domnule Balaci, astăzi Tribunalul Dolj a respins cererea de completare a sentinţei, formulată de Adrian Mititelu, care spune că această decizie înseamnă că nu este nevoie de completări şi se poate trece la executare, la reintegrarea pe Oblemenco.

Nu ştiu ce a decis Tribunalul. Însă aşa este, contează prea puţin soluţia dată. Motivarea sentinţei este cea mai importantă! Poate explica de ce nu este nevoie de completări în dispozitiv şi trasarea unor linii clare cu privire la executare.

Şi în cazul în care în motivarea sentinţei se arată că acel Complex sportiv Ion Oblemenco înseamnă stadion, teren de antrenament, vestiare, se poate face executarea imediat după comunicarea sentinţei de azi?

Domnule, eu nu cunosc ce a cerut clubul Tribunalului. Ce vă pot spune este că au existat 3 motive clare pentru care nu s-a putut face executarea!

“Impedimentele la executare nu sînt chichiţe, sînt probleme ESENŢIALE!”

E vorba de acele chichiţe juridice, cum spunea Adrian Mititelu?

Nu sînt domnule chichiţe, sînt probleme esenţiale! Iar executarea propriu zisă şi reintegrarea echipei pe Oblemenco se poate face doar în momentul în care instanţele de judecată soluţionează pozitiv pentru club, în mod irevocabil, cele 3 impedimente la executare pe care le-am scris în procesul verbal de executare!

Adrian Mititelu a contestat unul la Tribunalul Dolj, care a fost soluţionat astăzi şi două la Judecătoria Craiova, nejudecate însă.

Vă repet, nu cunosc ce a contestat şi unde! La mine trebuie să vină cu soluţionarea irevocabilă a celor 3 impedimente!

Şi cînd consideraţi că se va întîmpla asta?

De unde să ştiu eu? Instanţa poate estima!

“Cine mă acuză, bate cîmpii! Explic şi la 100.000 de fani de ce nu s-a intrat pe Oblemenco!”

Suporterii vă bănuiesc că faceţi jocurile primarului Olguţa Vasilescu!

Domnule, pentru prostii de genul ăsta mă sunaţi? Păi ori discutăm chestiuni serioase, ori nu! Dumneavoastră v-aţi întîlnit vreodată cu Olguţa Vasilescu?

Nu.

Nici eu! Aşa că, hai să nu mai batem cîmpii! Eu n-am probleme să explic şi pentru 100.000 de oameni, suporteri sau ce or fi! Păi sîntem la piaţă să negociem o punere în executare a unei sentinţe? Eu sînt executor judecătoresc şi trebuie să respect legea punct cu punct! Iar aceste probleme esenţiale care stau în faţa punerii în executare trebuie soluţionate de instanţă, repet!

 

Adrian Mititelu: “Miercuri iau motivarea sentinţei şi mă duc la Oblemenco! Dacă un judecător îmi spune clar că pot intra pe stadion, ce îmi mai trebuie? Se pare, însă, că acest executor pe care l-am ales, m-a tras pe sfoară şi mă gîndesc serios chiar să îl schimb!”

Celelalte 2 impedimente au termen miercuri

Adrian Mititelu a formulat o contestaţie împotriva procesului verbal al executorului Titi Balaci, care este pe rolul Judecătoriei Craiova. FC U Craiova a formulat o cerere de preschimbare, ce a fost însă respinsă de instanţă, dar pentru că s-a dat termen 6 noiembrie, adică miercuri! Practic, soluţionarea irevocabilă a acestui dosar va tranşa problema punerii în executare a sentinţei Tribunalului Dolj, într-un fel sau altul.

În acelaşi timp, Primăria Craiova a formulat o cerere de revizuire a sentinţei Tribunalului Dolj şi a solicitat şi suspendarea executării, dar care a fost respinsă de instanţă.

Tags: