Carousel hot news

“Sînt sigur că ne vom bucura în primăvară!”

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a dezvăluit că a organizat acest cantonament din Turcia pentru a pregăti cît mai bine meciurile decisive cu FC Basel şi calificarea în primăvara...
08.10.2013 | 10:57

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a dezvăluit că a organizat acest cantonament din Turcia pentru a pregăti cît mai bine meciurile decisive cu FC Basel şi calificarea în primăvara europeană în Liga Europa: “Cu siguranţă că această perioadă este binevenită şi vom încerca să reglăm toate lucrurile care nu merg . Sînt sigur că în iarnă ne vom bucura din nou împreună şi că Steaua se va califica în primăvara europeană. Încercăm să facem antrenamente cît mai dure şi să avem jucătorii la un randament maxim cît mai rapid“, a spus Reghecampf la Dolcesport.

Laurenţiu Reghecampf a mai discutat şi despre situaţia lui Mihai Pintilii şi a afirmat că speră ca jucătorul să fie apt pentru partida cu FC Basel din Liga Campionilor: “Pintilii a avut o întindere. Nu a fost una minoră şi are nevoie de timp. Nu ştiu dacă va fi apt la meciul cu Viitorul Constanţa, dar sperăm să îl avem pentru meciul cu Basel“, a mai spus Reghecampf.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri