“Sîntem echipa campioană doar cu numele! Jucătorii nu mai au motivaţie”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
21/08/2016, 22:52
“Sîntem echipa campioană doar cu numele! Jucătorii nu mai au motivaţie”

Cristi Petre susţine că jucătorii Astrei sînt obosiţi din punct de vedere fizic şi psihic. Tehnicianul a mai precizat că formaţia giurgiuveană mai este campioană doar cu numele.

“Am demonstrat că nu putem juca din trei în trei zile. Nu putem rezista unui asemenea ritm. Ne este foarte greu. Pînă joi sînt mai multe zile, sper să recuperăm jucătorii. În a doua repriză am căzut fizic şi psihic, după ce Săpunaru a ratat penalty-ul. Sîntem echipa campioană doar cu numele. Nu mai este aceeşi echipă din sezonul trecut.

Am jucat cu doi copii sub 21 de ani contra unei echipe valoaroase precum CFR Cluj. De Amorim şi Boldrin erau foarte utili pentru noi. Ne-au ajutat enorm şi sportiv, şi financiar. Există şi o lipsă de motivaţie cînd jucăm în campionat. Altul era jocul dacă intram cu 2-1 la penalty-ul neacordat la Teixeira”, a spus Petre.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×