Cum sînt luaţi la mişto steliştii, după umilinţa cu City: “Nişte murături!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
17/08/2016, 12:13
Cum sînt luaţi la mişto steliştii, după umilinţa cu City: “Nişte murături!” GALERIE FOTO

Leo Grozavu, antrenorul lui FC Botoşani, s-a prezentat la conferinţa de presă premergătoare partidelor cu ACS Poli Timişoara şi Gaz Metan Mediaş cu un borcan cu castraveţi muraţi.

“Nu e nici o aroganţă la adresa Stelei sau a lui Reghe. E doar felul de a descrie situaţia din fotbalul românesc. Sîntem cu toţii nişte murături. După meciul de aseară cu City au revenit şi ei printre muritori, printre pămînteni. Sîntem nişte murături. Asta este valoarea fotbalului românesc. Aţi văzut ce s-a întîmplat aseară cu Manchester City. Noi sîntem nişte murături mai mici, alţii la rîndul lor sînt nişte murături mai mari.

Am fost dezamăgiţi dupa meciul cu Steaua, pentru că puteam mai mult şi chiar dacă Steaua la nivel naţional e o echipă valoroasă, cu mai multă atenţie puteam mai mult. Am revenit la realitatea zilelor noastre, să ne confruntam cu pămîntenii. Aţi văzut ce s-a întîmplat aseară. Şi ei au trebuit să revină cu picioarele pe pămînt şi să se confrunte cu pamîntenii din campionatul României. Atunci cînd joci cu echipele din străinătate e diferenţă prea mare şi nu cred că poate atît de uşor egalată, cel puţin în perioada următoare”, a spus Grozavu.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×