“Sîntem penibili să vorbim despre titlu”

Mircea Dominte   
în Casa Pariurilor Liga 1
28/02/2014, 23:07
“Sîntem penibili să vorbim despre titlu”

Dinu Gheorghe este profund dezamăgit de prestaţia Astrei la Cluj-Napoca şi îi somează pe jucători să-şi schimbe atitudinea pe care au avut-o la începutul lui 2014.

“La cum am jucat azi nu se putea spera la mai mult. Am început prost anul, nici la Corona nu am jucat prea bine, chiar dacă am bătut cu 3-0. Dezamăgim prea multă lume. Yoda a primit indicaţii să joace ceva, el a jucat altceva şi a fost înlocuit. Dacă jucătorii nu mai au ambiţie, determinare, să ne spună. Dacă nu împărtăşesc obiectivele conducerii şi ale patronului. Nu e în regulă ce se întîmplă. Din păcate nu putem vorbi de Astra decît la negativ… Să vorbim despre titlul după meciul ăsta e penibil… Mîine ţin cu Oţelul, nu cu Dinamo“, a declarat preşedintele Dinu Gheorghe la finalul meciului.

“Mă bucur că am cîştigat azi, dar important este unde vom fi atunci cînd se trage linie, la finalul sezonului. Nimeni nu ne dădea şanse azi, dar noi ne-am întărit în iarnă, Mihai a lucrat foarte bine în decursul cantonamentului şi sigur vom pune probleme şi altor echipe care se bat la titlu. Băieţii şi Mihai trebuie felicitaţi şi sperăm să ne îndeplinim obiectivul salvării de la retrogradare. Sînt sigur că Max Nicu va mai primi o şansă din partea antrenorului, chiar dacă n-a făcut parte din lot. Am mare încredere în toţi cei 28 de jucători şi sper să ne bucurăm împreună la finalul sezonului”, a comentat şi Vlad Munteanu.

Închide ×