Carousel hot news

Sinteticul i-a rupt! Cinci “cîini” au probleme medicale! Stoican s-a speriat cînd a aflat!

Problemele de la Săftica din urmă cu două săptămîni, cînd elevii lui Flavius Stoican au fost nevoiţi să se antreneze şi să dispute amicale pe terenul sintetic de la Metaloglobus, au lăsat...
19.02.2014 | 18:35
Sinteticul i-a rupt! Cinci
Jucator dinamovist, accidentat.

Problemele de la Săftica din urmă cu două săptămîni, cînd elevii lui Flavius Stoican au fost nevoiţi să se antreneze şi să dispute amicale pe terenul sintetic de la Metaloglobus, au lăsat urme în rîndul jucătorilor, mai mulţi dinamovişti acuzînd dureri musculare din cauza schimbării suprafeţei de joc. Cel mai mult a avut de suferit Dorin Rotariu, ale cărui dureri s-au acutizat din cauza mase musculare reduse!

Intensitatea antrenamentelor şi suprafaţa dură pe care “cîinii” au fost nevoiţi să se antreneze şi să joace, evenimente create  din cauza inundaţiei de la Săftica, i-au adus lui Flavius Stoican un şoc puternic, din fericire doar pentru cîteva ore, în momentul în care mai mulţi oameni de bază au ieşit de pe teren cu probleme musculare. Chiar dacă dureri au acuzat mai mulţi fotbalişti, printre care Laurenţiu Rus, Ştefan Bărboianu şi Asanovici, emoţiile au fost oferite de Cătălin Munteanu, a cărui carieră poate fi pusă în pericol la fiecare pas de o nouă accidentare gravă, şi Dorin Rotariu, care s-a plîns cel mai puternic de dureri.

Rotariu, cel mai fragil! “Are o problemă”

Cea mai lungă perioadă de refacere o are Rotariu, care este nevoit să stea cel puţin trei zile în afara şedinţelor de antrenament pentru ca tendinita la articulaţia genunchiului să se refacă. Diferenţa gravităţii dintre tînărul de 18 ani şi restul fotbaliştilor este dată de lipsa masei musculare în cazul puştiului dorit de Manchester United! “Dacă toţi ceilalţi au fost apţi aproape imediat, cu un repaus de două antrenamente, la Rotariu este nevoie să mai stea, să fim siguri că tendinita nu se agravează şi mai rău. El are o problemă cu masa musculară şi face eforturi constante pentru a căpăta forţa adecvată nivelului la care joacă, dar are nevoie de timp”, au concluzionat surse din anturajul echipei pentru FANATIK.RO.

“Rotariu nu are o accidentare foarte gravă! Sper să reintre la antrenamente cît mai curînd”

Flavius Stoican, antrenor Dinamo

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri