News

Sinucidere într-un mall din Timișoara. Un bărbat s-a aruncat în gol

29.06.2020 | 17:08
Sinucidere intrun mall din Timisoara Un barbat sa aruncat in gol
Sinucidere într-un mall din Timișoara. Un bărbat s-a aruncat în gol. Sursa foto: tripadvisor.com
ADVERTISEMENT

Un bărbat în vârstă de 63 de ani s-a aruncat în gol, de la baza scărilor rulante, în mall-ul din centrul orașului Timișoara. Un martor care a văzut întreaga scenă a sunat imediat la numărul de urgență 112, cadrele medicale venind în scurt timp la locul incidentului.

Bărbatul a fost găsit de doctorii de pe Ambulanță în stop cardio- respirator, însă acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Medicii sosiți la fața locului au declarat în cele din urmă decesul.

ADVERTISEMENT

Primele informații arată că victima s-a născut în județul Cluj, însă locuia de foarte mulți ani în Timișoara unde avea și domiciliul, scrie tion.ro.

Un bărbat s-a aruncat în gol, într-un mall din Timișoara

Oamenii legii au stat de vorbă de două persoane care au precizat că bărbatul s-a urcat pe balustradă și s-a aruncat în gol, victima căzând în zona magazinelor de la demisol. Din păcate, căderea i-a fost fatală.

ADVERTISEMENT

Polițiștii timișoreni care s-au prezentat la fața locului au deschis un dosar pentru ucidere din culpă urmând că stabilească circumstanțele în care bărbatul și-a pus capăt zilelor.

De asemenea, oamenii legii mai trebuie să afle și motivul pentru care acesta a recurs la gestul necugetat, mai ales că acesta nu ar fi lăsat niciun bilet de adio.

ADVERTISEMENT

Crimă urmată de sinucidere în județul Teleorman

În urmă cu mai bine de o săptămână o crimă șocantă a îngrozit locuitorii unui sat din județul Teleorman unde un bărbat și-a ucis soția și copilul de numai un an și trei luni.

Se pare că femeia în vârstă de 39 de ani a fost înjunghiată mortal, în timp ce copilul a fost ucis prin asfixiere.

ADVERTISEMENT

Tragedia este cu atât mai mare, cu cât crima a fost urmată de sinucidere, bărbatul punându-și capăt zilelor. Primele informații au arătat că scenele cumplite au avut loc după un conflict în familie.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT