News

Sinucidere la Miercurea Ciuc. Un elev și-a pus capăt zilelor în sala de clasă

20.09.2019 | 17:56
Sinucidere la Miercurea Ciuc Un elev sia pus capat zilelor in sala de clasa

Tragedie în Miercurea Ciuc, după ce un elev a fost găsit mort chiar în sala de meditații a unui liceu din oraș. Medicii ajunși la fața locului au stabilit că tânărul de 17 ani s-a sinucis, în condițiile în care zăcea fără suflare cu fața în sus și avea o plagă înțepată la nivelul inimii.

Un elev de 17 ani s-a sinucis în sala de meditații a liceului. Reacția autorităților

Şeful Serviciului de Ambulanţă Harghita, dr. Peter Szilard, a declarat pentru AGERPRES că un echipaj cu medic a fost solicitat pentru a interveni în cazul unui elev care s-ar fi înjunghiat în piept. În ciuda încercărilor repetate ale medicilor de a-i salva viața, din păcate aceștia s-au văzut nevoiți să constate decesul.

Când a ajuns acolo, ambulanţa cu medic a constatat că este adevărat că e vorba despre o sinucidere, era o plagă înţepată, hemitorace stâng, la nivelul inimii. În sala de meditaţii, era căzut pe spate. Rigiditatea cadaverică era instalată, înseamnă că de câteva ore s-a produs tragedia. Medicul nu a putut decât să constate decesul”, a transmis şeful Serviciului de Ambulanţă Harghita.

Tânărul de 17 ani s-ar fi înjunhiat în piept
Tânărul de 17 ani s-ar fi înjunghiat în piept

Un elev de la Liceul de Arte, găsit spânzurat

Nu este singurul caz de acest gen care a îngrozit opinia publică în ultimele luni. Un elev de la Liceul de Arte din Timișoara a fost găsit spânzurat la Pădurea Verde. Tânărul de 18 ani fusese  dat dispărut la o zi după ce  plecase de acasă, de pe strada Dropiei, spre şcoală.

Dimineaţa, pe la ora 10 am fost anunţaţi despre o persoană spânzurată, la Pădurea Verde. Aceasta era în stare avansată de putrefacţie şi a fost nevoie de identificare. După masă a şi fost identificat. Este vorba de Robert Cristian Dinu, care a fost dat în urmărire de noi. Mama lui ne-a anunţat de dispariţie în urmă cu câteva zile. Putem să confirmăm că acesta a decis să se sinucidă. Nu ştim amănunte”, au transmis reprezentanții  IPJ Timiş, la vremea respectivă.