News

Sinucidere la Ploiești. O femeie de 64 de ani s-a aruncat de la etajul trei al blocului unde locuia

O femeie din Ploiești a murit după ce s-a aruncat de pe geam, de la etajul trei al blocului. Medicii nu au putut să o salveze.
13.09.2022 | 16:34
Sinucidere la Ploiesti O femeie de 64 de ani sa aruncat de la etajul trei al blocului unde locuia
O femeie s-a sinucis la Ploiești. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Potrivit polițiștilor, victima avea 64 de ani și nu se cunosc momentan detaliile care au împins-o să comită acest gest.

O femeie din Ploiești s-a sinucis

Medicii ajunși la fața locului au încercat să o resusciteze pe femeie, însă nu au mai putut face nimic pentru aceasta, conform Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr.4 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi despre faptul că o femeie s-ar fi aruncat de la etajul 3 al unui bloc de pe strada Bărcăneşti, din municipiul Ploieşti. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constat faptul că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre o femeie în vârstă de 64 de ani din municipiu“, a transmis IPJ Prahova.

Polițiștii nu știu momentan ce a împins-o pe femeie să comită acest gest, însă au exclus scenariul unei ”infracțiuni cu intenție”, conform Stiripesurse.ro.

ADVERTISEMENT

“Din primele verificări efectuate de poliţişti, nu rezultă indicii de săvârşire a vreunei infracţiuni cu intenţie”, a completat IPJ Prahova.

La începutul lunii august, o femeie din București se arunca în gol de la etajul șapte pentru că ar fi suferit în dragoste.

ADVERTISEMENT

Tragedia s-a produs pe Calea Văcărești, la primele ore ale dimineții. Femeia avea 44 de ani și locuia împreună cu mama sa. Ruda îndurerată spune că fiica suferea după divorț.

“În cursul acestei dimineți, în jurul orei 9:00, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 15 Poliție a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că o femeie, în vârstă de 44 de ani, s-ar fi precipitat de la etajul 7 al unui bloc, situat în Sectorul 4. La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției.

ADVERTISEMENT

În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul femeii. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei. Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, transmiteau polițiștii.

ADVERTISEMENT
Tags: