News

Sinucidere la un poligon de trageri din București. Un bărbat s-a împușcat în cap

25.11.2020 | 23:44
Sinucidere la un poligon de trageri din Bucuresti Un barbat sa impuscat in cap
Poligonul din București i-a fost fatal unui bărbat. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Un bărbat s-a sinucis la un poligon privat din Capitală, după ce s-a împușcat singur în cap, medicii sosiți la fața locului constatând decesul.

Bărbatul a murit la poligonul de tragere privat din zona Valea Castanelor, conform unui anunț al Poliției Capitalei.

ADVERTISEMENT

Polițiștii vor încerca să afle care sunt cauzele aparentului suicid, ce l-ar fi determinat pe bărbat să se împuște în cap.

Un bărbat s-a împușcat singur în cap în București

Prin apel la 112, un angajat din cadrul unui poligon privat de tragere, din sectorul 6, a sesizat faptul că un bărbat s-ar fi autovătămat cu o armă de foc. La faţa locului s-au deplasat poliţişti, precum şi echipaj de prim ajutor, dar în pofida eforturilor medicale a fost constatat decesul”, menționează Antena 3.

ADVERTISEMENT

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, pentru a stabili cauza și condițiile în care s-a produs decesul.

Victima se pare că ar fi un tânăr de 26 de ani care executa o ședință de tragere în poligon, sub supravegherea angajatului societății, folosind muniție și pistol cu glonț, proprietăți ale poligonului.

ADVERTISEMENT

Un bărbat din Cluj s-a împușcat în cap în 2019

Aceeași soartă a avut-o un bărbat de 41 de ani care a ales să se împuște în cap într-un poligon de tragere privat din localitatea clujeană Florești. Bărbatul suferea de depresie, însă instructorii au dezvăluit că bărbatul nu era pentru prima dată în poligonul din Floreşti, Cluj.

Poliţia Judeţeană Cluj a fost anunţată că un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din Cluj-Napoca, aflat într-un poligon privat de tragere are o plagă în zona capului, produsă prin împuşcare.

ADVERTISEMENT

 

Tags: