News

Sinucidere misterioasă la Iași. Un tânăr și-a pus capăt zilelor, aruncându-se în gol. Ce i-au găsit polițiștii în buzunare

30.06.2019 | 17:01
Sinucidere misterioasa la Iasi Un tanar sia pus capat zilelor aruncanduse in gol Ce iau gasit politistii in buzunare

Sinucidere misterioasă la Iași, după ce un tânăr de 34 de ani a ales să se arunce în gol de la o înălțime de aproape cinci metri, având buzunarele pline cu… bani! Tânărul, care locuia în Târgu Jiu, s-a prăbușit pe asfaltul dur, iar medicii sosiți de urgență la fața locului nu au mai putut face altceva decât să constate decesul.

Sinucigaș cu buzunarele pline de bani, la Iași

Anchetatorii au făcut o descoperire surprinzătoare. Bărbatul, cunoscut în oraș sub numele de Romeo, avea buzunarele pline cu… bani! Despre tânăr se știe că lucra în Italia de ceva vreme și avea doi copii în țară, o fetiță și un băiat, potrivit gorj-domino.ro

Anchetatorii au descoperit că avea buzunarele pline de bani, mai exact 4.280 de lei, dar și multe obiecte din aur. Se pare că acești bani i-au mai rămas bărbatului după ce a jucat la păcănele o mare parte din salariul câștigat cu greu în Italia. Martorii spun că Romeo a pierdut în acea seară zeci de mii de euro la un cazino, ceea ce, dacă este adevărat, ar putea explica gestul disperat al bărbatului.

Sinucigas cu buzunarele pline de bani la Iasi
Sinucigaș cu buzunarele pline de bani la Iași

Se pare că bărbatul ar fi pierdut zeci de mii de euro la păcănele

Procurorii au deschis o anchetă de moarte suspectă pentru a verifica exact în ce condiții și-a pierdut viața bărbatul în vârstă de 34 de ani. Prietenii săi au postat zeci de mesaje de adio pe pagina sa de Facebook, devastați de gestul pe care l-a făcut Romeo.

”Se pare că Dumnezeu te-a ales și pe tine să fii printre îngeri. Să-ți fie drumul lin până acolo sus și să ne veghezi pe toți, așa cum o făceai și pe pământ. Vei rămâne mereu în sufletul nostru pe vecie și te vom iubi necondiționat, odihnă ușoară, Romeo”, este mesajul trist postat de un prieten.