News

Sfârșit cumplit pentru o tânără de 24 de ani din Sinaia. Cum a ales să-și pună capăt zilelor

O tânără de 24 de ani s-a aruncat de pe un pod în stațiunea Sinaia, însă autoritățile încearcă să determine ce a împins-o la acest gest. Polițiștii au exclus o agresiune asupra femeii.
20.06.2022 | 22:22
Sfarsit cumplit pentru o tanara de 24 de ani din Sinaia Cum a ales sasi puna capat zilelor
O femeie s-a sinucis în Sinaia. Tânăra s-a aruncat de pe pod, într-o prăpastie. Foto: ISU Prahova
ADVERTISEMENT

Autoritățile au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, însă nu au constatat nereguli care să le dea de bănuit că femeia ar fi fost aruncată în prăpastie.

O femeie s-a aruncat într-o prăpastie în Sinaia

Oamenii legii au fost sesizați de către un bărbat, iubitul femeii, care le-a transmis că aceasta a ales să se arunce în prăpastie de pe un pod, în stațiunea Sinaia.

ADVERTISEMENT

”Salvamont Prahova a fost solicitat astăzi, prin intermediul Dispeceratului 112, să intervină la un caz nefericit, pentru recuperarea corpului neînsuflețit al unei tinere, ce se pare că a ales sa părăsească această lume, aruncându-se de pe un pod aflat pe DN71 Sinaia – Târgoviște. Sincere condoleanțe!”, a transmis Salvamont Prahova.

Polițiștii au ajuns la fața locului și au constatat că cele sesizate de bărbat ”se confirmă”, iar pe fundul prăpastiei au găsit cadavrul fetei de 24 de ani din orașul Sinaia.

ADVERTISEMENT

”Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constat faptul că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre o tânără în vârstă de 24 de ani din oraşul Sinaia, aceasta fiind găsită decedată”, a transmis IPJ Prahova, potrivit Adevărul.

Polițiștii au efectuat primele verificări la fața locului și nu au ”rezultat indicii de săvârșire a vreunei infracțiuni cu intenție”.

ADVERTISEMENT

Cadavrul fetei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, unde se va efectua necropsiei.

România, locul 59 în clasamentul sinuciderilor

În contextul în care România ocupă locul 59 în lume în clasamentul sinuciderilor, cu o rată de 9,79 de cazuri la o sută de mii de locuitori, la egalitate cu Bulgaria și Namibia, specialiștii încearcă să găsească soluții.

ADVERTISEMENT

”Oamenii aceștia cu probleme ar trebui să fie monitorizați de către medicul de familie. Oamenii aceștia nu spun că au probleme. Se închid în ei, uneori nici bună-ziua nu mai dau”, a explicat psihologul Liviu Chesnoiu, conform ziare.com.

Criminalistul spune că mulți oameni sunt afectați de ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă.

”A fost pandemia, a început războiul din Ucraina, este criză, prețurile cresc, ratele la bănci cresc, banii sunt tot mai puțini oamenii foarte sensibili nu mai suportă existența aceasta”, a explicat expertul, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT
Tags: