Fotbal international

Sir Alex Ferguson a dezvăluit prin ce a trecut după hemoragia cerebrală din 2018: ”De asta m-am temut”

18.02.2021 | 19:34
Sir Alex Ferguson a dezvaluit prin ce a trecut dupa hemoragia cerebrala din 2018 De asta mam temut
ADVERTISEMENT

Legenda lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, a rememorat episodul din 2018 când a suferit o hemoragie cerebrală și a fost în comă. A trecut cu bine peste operație, dar amintirile traumatizante au rămas.

Jason, fiul lui Ferguson, a decis să regizeze un lung metraj al cărui personaj principal este chiar tatăl lui: ”Sir Alex Ferguson: Never Give In”.

ADVERTISEMENT

În timpul filmărilor, fostul manager al ”Diavolilor” din Manchester a rememorat cele mai importante momente din viața sa, între care și episodul cu care s-a confruntat în 2018.

Avea antecedente medicale

Întâmplarea la care face referire Sir Alex Ferguson s-a petrecut în 4 mai 2018. Omul care a transformat-o pe Manchester United într-o forță a Europei s-a simțit rău, a fost transportat la spital și supus unei intervenții chirurgicale din cauza unei hemoragii cerebrale.

ADVERTISEMENT

A stat în comă indusă câteva zile, dar a depășit cu bine momentul. Jurnaliștii de la The Sun titrau în ziua externării: ”Toată lumea știe că Sir Alex e un învingător și aceasta este o bătălie pe care nu avea de gând să o piardă!”.

Pentru că nu era la prima problemă de sănătate, Alex Ferguson s-a temut de ce e mai rău.

”Cea mai mare teamă a mea a fost că îmi voi pierde memoria, atunci când am suferit hemoragia cerebrală, în 2018”, a povestit Ferguson, în filmul regizat de fiul său.

ADVERTISEMENT

Suferă de o boală cardiovasculară

Întâmplarea din 2018 nu a fost prima cumpănă medicală din viața ilustrului manager, acesta fiind cunoscut că suferă de o boală cardiovasculară.

În 2004, Sir Alex Ferguson a anunțat că are probleme cardiovasculare și că a suferit o operație în urma căreia i-a fost montat un stimulator cardiac.

ADVERTISEMENT

Cu un an înainte, tehnicianul scoțian fusese diagnosticat cu o aritmie cardiacă și a fost supus unui tratament la o clinică din Manchester.

ADVERTISEMENT