News

Șir de accidente tragice în România. O femeie, omorâtă pe trecerea de pietoni

04.09.2020 | 11:56
Sir de accidente tragice in Romania O femeie omorata pe trecerea de pietoni
ADVERTISEMENT

Ziua de vineri, 4 septembrie, a început cu un șir de accident rutiere petrecute pe străzile din România. Din păcate, unele dintre acestea s-au soldat cu victime și chiar cu decese.

În localitatea dâmbovițeană Dărmănești, o femeie care traversa regulamentar strada pe o trecere de pietoni a fost omorâtă chiar de mașina care îi acordase prioritate.

ADVERTISEMENT

Un alt eveniment rutier grav s-a consemnat vineri la Movilița, în Ialomița, acolo unde motorul unui Golf a zburat în altă mașină după ce s-a izbit cu un TIR, pe contrasens. În accident au fost implicate trei autoturisme, un autotren și 5 persoane.

Vineri, zi cu accidente tragice în România

Tragedie pe o șosea din localitatea Dărmănești. O femeie a fost ucisă pe trecerea de pietoni chiar de mașina care îi acordase prioritate. Cum s-a întâmplat tragedia?

ADVERTISEMENT

Microbuzul în cauza a oprit pentru ca femeia să traverseze pe locul permis. În același timp, un alt autoturism a intrat cu vitează în microbuz, iar acesta a lovit-o mortal pe femeia aflată chiar pe centrul trecerii.

În acest moment, Poliția din Moreni a declanșat o anchetă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă pentru șoferul vinovat de această dramă, informează Gazeta de Dâmbovița.

ADVERTISEMENT

Accident grav și în Ialomiţa. Trei maşini şi un TIR implicate

Tot vineri, un accident grav a avut loc și în Ialomiţa. Un şofer a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a intrat într-un tir de pe contrasens. În urma impactului, motorul maşinii a fost proiectat într-un alt autoturism, care a ricoşat într-o maşină staţionată pe marginea drumului.

”Astăzi (n.r vineri), în jurul orei 07:00, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier produs la ieșirea din localitatea Movilița spre București, pe DN2. În accident au fost implicate trei autoturisme, un autotren și 5 persoane.

ADVERTISEMENT

La locul solicitării, s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanța SMURD și un echipaj al SAJ Ialomița – substația Urziceni.

Din eveniment au rezultat 5 victime, neîncarcerate și conștiente. Acestora le-a fost acordat primul ajutor de echipajele medicale de la locul intervenției.

Ulterior, doar o victimă, șoferul unuia dintre autoturismele implicate în accident, cu vârsta de 29 de ani, a fost preluat și transportat de către echipajul SAJ la Spitalul Municipal Urziceni. Celelalte patru victime au refuzat transportul la spital.”, informează ISU Ialomița pe Facebook.

ADVERTISEMENT