ADVERTISEMENT
Sport

Siraba Dembele, diagnostic crunt! Absență de lungă durată pentru interul stânga de la CSM București

Autor: Marian Popovici | 17.04.2021 | 19:30
Siraba Dembele, diagnostic crunt! Absență de lungă durată pentru interul stânga de la CSM București
Siraba Dembele, diagnostic crunt! Absență de lungă durată pentru interul stânga de la CSM București. Sursa: sportpictures.eu

Siraba Dembele s-a accidentat în ultimele cinci secunde ale meciului de coșmar dintre ȚSKA Moscova și CSM București, în returul sferturilor de finală din Liga Campionilor, pierdut de “tigroaice” cu 19-24.

ADVERTISEMENT

Siraba Dembele, diagnostic crunt! Lipsește 9 luni de pe parchet

Extrema stângă din naționala Franței a ieșit pe brațe și în lacrimi de pe parchet, iar diagnosticul medicilor a căzut ca un trăsnet. Din informațiile noastre, Dembele are ruptură de tendon și va ieși din circuit pentru o lungă perioadă de timp.

Siraba Dembele, în vârstă de 34 de ani, mai are contract încă un an cu CSM București, însă o mare parte a sezonului viitor va fi indisponibilă. O astfel de accidentare o va ține departe de parchet pentru următoarele 9 luni.

ADVERTISEMENT

Ratează turneul de la Tokyo: “Jocurile Olimpice însemnau sfârșitul acestui grup, este greu să știi că tu nu mai ești acolo”

Extrema stângă va rata Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde Franța este una dintre favorite. Ar fi trebuit să fie ultima competiție internațională pentru handbalistă, însă retragerea din prima reprezentativă va fi altfel față de cum spera.

Siraba Dembele a vorbit în cotidianul francez “L’Equipe” despre ratarea Jocurilor Olimpice și despre recuperarea pe care o va efectua la Paris, însă chiar și așa sunt șanse mici să revină pe parchet în 2021:

ADVERTISEMENT

„Mi-e foarte greu, sunt dezamăgită. Făceam parte dintr-un grup excepțional. Jocurile Olimpice însemnau sfârșitul acestui grup, este greu să știi că tu nu mai ești acolo, în acel grup. Acestea ar fi fost ultimele mele momente în echipa Franței. Ai fi spus «a fost o plăcere, plec», dar nu vrei să se termine așa.

Vor fi cel puțin șase luni. Mi s-a spus că pot reveni în noiembrie, dar cel mai probabil în ianuarie 2022. Din fericire, mai am contract cu CSM București pentru că altfel nu știu ce aș fi făcut”, a spus Dembele pentru cotidianul francez.

ADVERTISEMENT

Smeets și Fînaru, extremele CSM-ului în acest sezon! Urmează o perioadă de foc

Pe postul de extremă stângă, CSM București se va baza până la finalul sezonului pe olandeza Martine Smeets și pe junioara Diana Fînaru. Din informațiile FANATIK, “tigroaicele” caută pentru sezonul viitor încă o variantă pe acest post.

Siraba Dembele a semnat cu CSM București la începutul sezonului actual. Extrema franceză are doi ani contract cu “tigroaicele”, însă cel mai probabil va reveni abia în începutul anului 2022.

ADVERTISEMENT

Pentru CSM București urmează o perioadă de foc pe plan intern. Echipa lui Adi Vasile este lider în Liga Națională cu 3 puncte avans față de Minaur Baia Mare. Returul se va desfășura pe durata a 39 de zile, interval în care sunt programate 15 etape, astfel că fiecare absență se poate dovedi crucială.

  • 34 de ani are Siraba Dembele
  • 9 luni va lipsi de pe parchet extrema stângă a Franței
ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1