Sporturi

“Sirena” Eugenie Bouchard! Cum s-a îmbrăcat Genie în vacanţă! Galerie foto

29.11.2018 | 13:00
Sirena Eugenie Bouchard Cum sa imbracat Genie in vacanta Galerie foto

Cum a ales Eugenie Bouchard să se îmbrace în vacanţă. Chiar dacă nu traversează cea mai bună perioadă pe plan profesional, Genie face de-a dreptul senzaţie pe reţelele de socializare şi nu scapă nicio ocazie de a-şi înnebuni fanii pe Instagram. Sportiva din Canada se distrează la maximum şi profită de fiecare secundă petrecută departe de terenul de tenis. Ea a făcut fără doar şi poate furori cu ultimele apariţii pe reţelele de socializare.

Eugenie Bouchard face spectacol pe internet, acolo unde are o mulţime de admiratori şi urmăritori care aşteaptă cu sufletul la gură ultimele veşti din partea canadiencei. Genie se află actualmente în vacanţă la Insulele Necker şi a început deja să numeroteze zilele de relaxare, fiecare zi având şi o postare corespondentă pe Instagramul sportivei. Jucătoarea în vârstă de 24 de ani a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie prin care a surprins pe toată lumea. Ea s-a îmbrăcat în sirenă şi a înotat în piscina complexului în care este cazată.

Eugenie Bouchard face senzaţie pe internet cu ultimele apariţii

Genie a mărturisit mai apoi pe internet că i-a fost foarte greu să se mişte în apă fiind îmbrăcată în costumul de sirenă, însă mai spune că s-a distrat pe cinste în această ipostază. Postarea cu pricina a strâns în doar câteva ore peste 100.000 de like-uri şi peste 1100 de comentarii. Urmăritorii tenismenei i-au transmis că este o reală încântare să o vadă în astfel de ipostaze pe Genie, iar alţii, mai răutăcioşi, au sfătuit-o să se dedice doar fotografiilor şi să lase tenisul de o parte.

Bouchard a impresionat lumea tenisului în anul 2014, atunci când a reuşit cele mai bune performanţe din carieră: semifinale la Australian Open şi Roland Garros, finală la Wimbledon şi optimi la US Open. În acel an, a ocupat locul al cincilea în clasamentul mondial, însă nu a reuşit să menţină acelaşi nivel, urmând pentru ea o perioadă cu adevărat dificilă. În prezent, Bouchard se află pe locul 88 WTA.

Tags: