GALERIE FOTO. ATENŢIE! Imagini cu PUTERNIC impact emoţional! Sirienii AU DOBORAT UN AVION! Ce a păţit femeia pilot e de-a dreptul TERIFIANT

UPDATE 17.00/ La scurt timp după doborîrea elicopterului au apărut şi imagini şocante în care rebelii sirieni tîrîie pe jos cadavrul pilotului rus.

Printre rămăşite, a fost făcută şi o descoperire misterioasă: cartea de identitate a unei femei blonde, pe lînga alte acte, paşapoarte şi icoane ortodoxe, scriu cei de la Daily Mail.

DA CLICK PE IMAGINILE DE MAI SUS DIN GALERIA FOTO

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Un elicopter Mi-8 al armatei ruse a fost doborât în această după-amiază în Siria, au anunţat autorităţile de la Moscova.

Elicopterul ce avea la bord trei membri ai echipajului şi doi ofiţeri a fost doborât de către rebelii sirieni în provincia Idlib, în nord-vestul Siriei, conform Digi24.

Potrivit presei ruse, elicopterul se întorcea la baza militară din Khmeimim, de la Alep, după ce ar fi livrat ajutoare umanitare.

Soarta celor cinci pasageri este neclară.

Acesta este al treilea elicopter pierdut de ruşi în Siria, de la începutul anului. Cel mai recent incident a fost în iulie. Un elicopter de atac Mi-25 a fost doborât în apropiere de Palmyra, cei doi piloţi fiind ucişi.