Siria: Bombardierele strategice ruse Tupoloev au dezlănţuit atacul împotriva jihadiştilor din Raqqa

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
11/08/2016, 13:33
Siria: Bombardierele strategice ruse Tupoloev au dezlănţuit atacul împotriva jihadiştilor din Raqqa

Şase bombardiere strategice ruseşti de tip Tupolev Tu-22M3 au atacat, joi, fortăreaţa islamistă din Raqqa, unde au distrus o fabrică de arme chimice şi au ucis personal terorist care fabrica muniţie de cu putere explozivă mare.

Şase bombardiere Tu-22M3 care au decolat, joi, din Rusia au ajuns în Siria, în bastionul islamiştilor din Raqqa, şi au bombardat instalaţiile chimice ale jihadiştilor din sud-vestul, nordul şi nord-vestul oraşului.

Bombardierele ruseşti au fost escortate de avione de luptă Suhoi Su-35C şi Su-30SM care au decolat de la baza aeriană Khmeimim din provincia siriană Latakia, potrivit rt.com.

Bombardierele au eliminat, practic, uzina de producere a muniţiei chimice, precum şi un mare depozit de arme, muniţie şi combustibil aflat în apropierea oraşului. De asemenea, a fost distrus şi un teren pentru antrenamentele jihadiştilor.

Potrivit Ministerului Apărării rus, loviturile aeriene ale avioanelor ruseşti le-a provocat pierderi foarte mari jihadiştilor.

sursa: romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×