Sirianul care s-a aruncat în aer într-un restaurant din Germania urma sa fie deportat în Bulgaria

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
25/07/2016, 15:36
Sirianul care s-a aruncat în aer într-un restaurant din Germania urma sa fie deportat în Bulgaria

Refugiatul sirian care s-a aruncat in aer intr-un restaurant din oraselul Ansbach, Germania, urma sa fie deportat in Bulgaria. Un oficial german a fost cel care a informat ca sirianul ce a provocat ranirea a 12 persoane urma sa fie deportat la sud de Dunare, transmite Fox News, citand Associtated Press.

Un purtator de cuvant al Ministerului de Interne a spus ca sirienii nu pot fi deportati direct in Siria din cauza situatiei de acolo. In schimb, acesta a mentionat ca nu poate explica de ce nu s-a produs deportarea in Bulgaria tanarului de 27 de ani, care solicitase azil in Germania.

Politistii au aflat aceste informatii dupa ce au perchezitionat locul unde traia sirianul in Ansbach.

De asemenea, nu se stie cu exactitate cand ar fi urmat sa aiba loc deportarea.

O bomba improvizata a explodat, duminica noaptea, intr-un restaurant din Ansbach, in apropiere de Nurnberg.

12 au fost ranite, intre care trei se afla in stare grava. Sirianul, care a detonat un dispozitiv explozibil aflat asupra sa, este singurul care a murit in urma incidentului.

Sursă: www.ziare.com

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×