Life

Sissoko Sidia de la Masterchef România a murit. Fostul concurent a fost găsit fără suflare în casă

Sissoko Sidia, unul dintre foștii concurenți ai show-ului culinar Masterchef România, a încetat din viață în urmă cu foarte puțin timp.
20.10.2021 | 16:00
Sissoko Sidia de la Masterchef Romania a murit Fostul concurent a fost gasit fara suflare in casa
ADVERTISEMENT

Bucătarul a participant într-unul dintre sezoanele emisiunii care s-a difuzat la Pro TV, după ce logodnica sa Rodica l-a înscris în concurs.

Din păcate, în dimineața zilei de miercuri, 20 octombrie 2021, Sissoko Sidia a murit, despre el știindu-se că era infectat cu noul tip de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Pro TV se trata acasă, în locuința sa din sectorul 3, acolo unde a fost găsit fără suflare. Cel care a împărtășit vestea tristă a fost chiar medicul său de familie.

Sissoko Sidia de la Masterchef România a murit. Bucătarul era infectat cu noul tip de coronavirus

Prietenii și apropiații au rămas șocați de vestea neplăcută și au lăsat numeroase mesaje de condoleanțe pe pagina de Facebook a regretatului bucătar.

ADVERTISEMENT

„Dumnezeu să te odihnească în pace”, „RIP”, „Dumnezeu să te aibă în grijă” sau „Dumnezeu să îl ierte, mai rar oameni ca el”, sunt câteva dintre postările făcute de cei care l-au cunoscut.

Sissoko Sidia a ajuns în atenția publică datorită emisiunii culinare Masterchef, experiență care i-a prins de minune și care i-a adus foarte multe avantaje.

ADVERTISEMENT

Sissoko Sidia, înscris la Masterchef România de logodnica sa

„A fost o super-experiență la Masterchef! Nu am cum să uit. Mi-e să nu pară un clișeu, dar chiar așa s-a întâmplat, e unică, e fantastică!

Ea e vinovată de participarea la Masterchef. Ea cu nașa copiilor!”, spunea regretatul chef în urmă cu ceva ani în emisiunea „Povești adevărate”, de la Acasă TV, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

„Am simțit că e locul lui acolo, la MasterChef. Nu prea a fost el de acord la început. Dar l-am convins încet–încet.

Nu e genul căruia îi place să se expună. Prietenii lui au aflat că gătește văzându-l la Masterchef”, completa logodnica sa, Rodica, mai arată sursa menționată mai devreme.

Ce a făcut Sissoko Sidia după participarea de la Masterchef România

După participarea de la Pro TV, care s-a datorat în totalitate iubitei sale cu care avea deja o relație de 7 ani la momentul respectiv, bărbatul și-a dorit o diplomă de bucătar.

Ulterior, Sissoko Sidia a participat la modernizarea bucătăriilor din mai multe restaurante de pe Valea Prahovei. În plus, a organizat cursuri de bucătari, la Sinaia.

ADVERTISEMENT