Pariuri sportive

Sistem mai simplu de impozitare la pariuri online și alte vești bune pentru clienții Unibet

18.04.2018 | 14:16
Sistem mai simplu de impozitare la pariuri online si alte vesti bune pentru clientii Unibet

Vești excelente au fost anunțate pentru clienții operatorului de pariuri sportive online Unibet: începând cu data de 23 martie 2018, se reține la sursa impozitul datorat către stat, companiile plătind în numele jucătorilor aceste taxe pentru sumele retrase. Se elimină astfel, cu această dată, birocrația generată de către completarea și depunerea declarației anuale.

Pentru a marca această schimbare de bun augur pentru clienți și pentru acest domeniu al jocurilor online, agenția de pariuri sportive Unibet, licențiată în România pentru pariuri pe internet, a anunțat și alte vești bune. Promoțional, în perioada 23 martie – 31 iulie 2018, Unibet va plăti pentru clienții săi taxa de 1% pentru toate retragerile mai mici de 66.750 lei, fără a opri însă de la clienți respectiva taxa! Astfel, 100% din câștiguri vor ajunge la clienți, fără absolut nicio obligație ulterioară din partea acestora. Mai departe, din 31 iulie, Unibet va reține impozitele pentru retrageri, ocupându-se în numele clientului de declarare și de plată.

Retragerile efectuate în intervalul 1 ianuarie – 23 martie 2018 vor fi declarate la ANAF prin intermediul declarației unice, conform noilor cerințe legale. Mai departe, începând cu data de 23 martie, se aplică acest principiu simplu prin care clientul nu mai are nicio grijă legată de declarare sau de plata impozitelor.

Mai mult decât atât, agenția de pariuri sportive online Unibet a anunțat și o altă veste bună: a fost modificată suma minimă de depunere pentru alimentările cu card. Astfel, suma minimă pe care un jucător o poate depune acum în contul său Unibet scade de la 50 RON la 25 RON. Aceasta devine și noua sumă pentru care un jucător devine eligibil pentru a primi bonusurile de bun venit.

”Ne dorim ca jucătorii noștri să aibă o experiență de joc cât mai plăcută și pe lângă eliminarea birocrației pentru completarea și depunerea declarației pentru veniturile din jocurile de noroc, pentru care foarte mulți jucători s-au plâns, începând cu 23 martie 2018, acestora nu li se va reține nicio taxă pentru retragerile efectuate între 23 martie și 31 iulie”, subliniaza Lucian Prisecaru, Country Manager Unibet Romania.

Despre Kindred Group

Kindred Group este unul dintre cei mai importanți operatori mondiali de jocuri de noroc, cuprinzând diverse companii în Europa și Australia. În România, Kindred Group operează 2 branduri: Unibet și Vlad Cazino. Prin cele 11 branduri pe care le operează, Kindred Group oferă pentru peste 20 de milioane de consumatori excelente forme de divertisment, într-un mediu sigur, corect și sustenabil. Compania cu circa 1.400 de angajați este listată la Nasdaq Stockholm Large Cap, fiind de asemenea membră a European Gaming and Betting Association (EGBA), precum și membru fondator al ESSA (integritatea pariurilor sportive). Kindred Group este auditată și certficată de eCOGRA pentru conformitate cu Recomandarea UE din 2014 cu privire la Protecția Consumatorului și Pariurile Responsabile (2014/478/EU).