News

Sistemul cu care Dacia dă lovitura pe piața auto europeană. Puține fabrici din industrie se pot lăuda cu așa ceva

Sistemul care va ajuta constructorul auto român Dacia să dea lovitura pe piața europeană. Nu multe fabrici din industrie se pot lăuda cu așa ceva.
22.06.2024 | 17:58
Sistemul cu care Dacia da lovitura pe piata auto europeana Putine fabrici din industrie se pot lauda cu asa ceva
Dacia dă lovitura pe piața auto europeană cu un sistem de ultimă generație. Sursa foto: Facebook/Dacia / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În curând, constructorul auto român Dacia va da lovitura pe piața auto europeană cu un sistem de ultimă generație. La ora actuală, nu multe fabrici din industrie se pot lăuda cu așa ceva.

Dacia dă lovitura pe piața auto europeană cu un sistem de ultimă generație

După ce a dat numeroase lovituri pe piața auto din Europa dacă privim vânzările, Dacia a anunțat la mijlocul acestei luni încheierea unui parteneriat cu cei de la DRUID.

ADVERTISEMENT

Aceștia din urmă alcătuiesc o companie românească ce se ocupă de dezvoltarea inteligenței artificiale. Grație acestei colaborări, Dacia va implementa un asistent virtual inteligent care ar trebui să îmbunătățească experiența clienților.

Această nouă tehnologie include o platformă web pentru definirea și configurarea asistentului. Sistemul nou dispune de un modul proprietar de înțelegere a limbajului natural care recunoaște intențiile și entitățile utilizatorului. De asemenea, el oferă instrumente pentru crearea, editarea și instruirea răspunsurilor asistentului.

ADVERTISEMENT

Suntem extrem de mândri să colaborăm cu Dacia România și cu Grupul Renault. Acest proiect nu evidențiază doar capacitățile noastre tehnologice, ci și dedicarea noastră de a îmbunătăți experiențele clienților prin soluții bazate pe inteligență artificială”, a declarat Liviu Drăgan, CEO DRUID, citat de ProMotor.

DRUID: ”Caracteristica de bază a proiectului este un asistent virtual AI”

Colaborarea dintre Dacia România și DRUID reprezintă un punct important de reper în digitalizarea rețelei de dealeri Dacia, consolidând angajamentul acesteia de a oferi servicii de vârf pentru clienți prin tehnologie inovatoare.

ADVERTISEMENT

Caracteristica de bază a proiectului este un asistent virtual AI conceput pentru a înțelege și a răspunde la întrebările utilizatorilor cu o precizie asemănătoare celei umane.

Prin conversia propozițiilor în limba română din diverse tipuri de documente (Word, PDF, Excel etc.) în interogări prietenoase pentru sisteme, asistentul virtual recuperează și furnizează eficient informațiile relevante într-un limbaj natural”, a anunțat compania DRUID, într-un comunicat.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Viorel Asaftei, director de vânzări și rețea pentru Europa de Sud-Est la Dacia, a spus că implementarea asistentului virtual AI Druid este o dovadă a angajamentului companiei față de inovație și satisfacția clienților.

”Prin integrarea acestei tehnologii avansate, ne asigurăm că rețeaua noastră de dealeri rămâne în fruntea transformării digitale, oferind servicii de neegalat clienților noștri”, a afirmat reprezentantul Dacia.

ADVERTISEMENT