Sistemul informatic al DRPCIV, deblocat. Problema cozilor pentru proba “traseului”, nerezolvată însă

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
09/08/2016, 12:36
Sistemul informatic al DRPCIV, deblocat. Problema cozilor pentru proba “traseului”, nerezolvată însă

Sistemul informatic al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) este funcţional în toată ţara, după ce luni, 8 august, fusese blocat în toată ţara. Potrivit unui comunicat remis de DRPCIV, sistemul informatic a devenit funcţional marţi dimineaţă, la ora 08.00.

Cu o zi înainte, din cauza blocajului informatic al DRPCIV la nivelul întregii ţări, nu au putut fi eliberate permise de conducere, nu s-au putut susţine examenele teoretice pentru obţinerea carnetului auto şi nu a fost posibilă programarea examenele practice.

Nici cererire de preschimbare a permiselor de conducere nu au putut fi procesate, iar autorizaţiile de circulaţie provizorie nu au putut fi emise. În schimb, dosarele în vederea înmatriculărilor de autovehicule se puteau depune şi se efectuau operaţiuni de radiere.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

FCSB – Hajduk Split 2-1 în turul 3 preliminar Europa League. Gnohere, eroul roş-albaştrilor! Calificare dramatică!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×