Life

Sișu, de la băiatul rău la discipolul lui Dumnezeu. Ce spune psihologul despre schimbarea lui: „E pe un drum foarte bun”

09.05.2021 | 17:15
Sisu de la baiatul rau la discipolul lui Dumnezeu Ce spune psihologul despre schimbarea lui E pe un drum foarte bun
ADVERTISEMENT

Sișu nu mai este băiatul rău din La Familia pe care lumea îl știa în urmă cu mulți ani. Experiența închisorii l-a schimbat complet pe rapper. Cei 6 ani petrecuți în spatele gratiilor l-au apropiat mai mult de Dumnezeu.

Tudor Sișu (43 de ani) a fost pentru multă vreme unul din băieții răi din lumea hip-hop-ului românesc alături de Puya, însă cariera lui a intrat în declin după ce a căzut în patima drogurilor.

ADVERTISEMENT

În anul 2003, Sișu a fost arestat pentru consum de droguri și a fost condamnat de judecători la 3 ani de închisoare. A fost eliberat în 2005, însă nu a trecut mult timp până ce artistul bucureștean a intrat din nou la răcoare.

Sișu a descoperit credința în Dumnezeu după ce a stat 6 ani în închisoare din cauza drogurilor

În anul 2010 fusese condamnat de magistrații Tribunalului București într-un alt dosar legat de droguri pentru 4 ani de închisoare cu executare, dar de data asta nu a fost acuzat doar de consum de stupefiante, ci și de trafic.

ADVERTISEMENT

Au trecut ceva ani de când acesta a fost eliberat, iar timpul pe care l-a petrecut în închisoare l-a schimbat complet. Sișu nu mai este băiatul de acum 10 ani, care avea dependență de droguri, astăzi vorbind despre legătura lui puternică cu Dumnezeu, pe care l-a descoperit în urma nenorocirilor prin care a trecut.

Sișu a mărturisit că în cei 6 ani petrecuți în închisoare nu a renunțat niciodată la pasiunea lui, iar pe lângă rugăciunile pe care le spunea, muzica și Dumnezeu l-au salvat, reușind să reziste închis.

ADVERTISEMENT

Ce spune psihologul despre schimbarea rapperului

„Relația pe care am dezvoltat-o cu Divinitatea m-a ajutat să trec mai ușor peste orice”, a declarat Sișu, potrivit Antena Stars.

Cântărețul a mai spus că pușcăria l-a disciplinat, renunțând la viciile din cauza căruia a trebuit să plătească cu libertatea. Acesta pleacă de câteva ori pe an, câteva luni, la o mănăstire acolo unde primește sfaturi de la duhovnicul său.

ADVERTISEMENT

„Când nu ne învățăm lecția trăim aceeași experiență. Cred că el este un om foarte sensibil și cred că și de aia s-a refugiat în partea asta. Foarte multă lume fuge de ceea ce sunt ei în realitate și vor să se ascundă cumva. Dacă fac exces de aceste substanțe, cred că se întâmplă ceva, că nu îi vede lumea. Cred că e pe un drum foarte bun. E toată perspectiva schimbată”, a declarat un psiholog la Antena Stars despre evoluția lui Tudor Sișu.

 

 

 

ADVERTISEMENT