News

Site-ul ANAF are din nou probleme! A picat și nu se știe când va fi din nou funcțional

Autor: Bogdan Solomon | 08.04.2019 | 16:36
Ce se întâmplă cu site-ul ANAF

Continuă problemele la Agenția Națională de Administrare Fiscală. De parcă scandalurile izbucnite în interiorul instituției pentru preluarea conducerii nu ar fi de ajuns, acum site-ul oficial al ANAF este nefuncțional.

ANAF nu scapă de probleme. A picat site-ul oficial

Într-un comunicat dat publicității în cursul zilei de luni, 8 aprilie, reprezentanții ANAF îi anunță pe contribuabilii care vor să folosească serviciile puse la dispoziție de site-ul instituției că acest lucru nu va fi posibil pentru moment.

Totodată, reprezentanții Fiscului au evitat să ofere explicații concrete în privința motivelor care au dus la apariția problemelor. În acest moment nu se știe exact nici când site-ul va putea fi accesat din nou. Nu este prima dată când pagina  web a instituției se confruntă cu o astfel de situație.

ANAF nu scapă de probleme
ANAF nu scapă de probleme

Ce spun reprezentanții ANAF

O parte din serviciile de pe portalul ANAF nu sunt momentan funcţionale. Depunem eforturi pentru repunerea lor în funcţiune. Vă mulţumim pentru înţelegere ” , este mesajul scurt afișat pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

În altă ordine de idei, ANAF se confruntă cu o situație dificilă, de care ar putea profita Eugen Teodorovici. Potrivit informațiilor transmise de publicația Național, ministrul de Finanțe intenționează să opereze modificări importante în structura instituției.

Astfel că, deși nu este zi în care sursele interne să nu bage mâna in foc pentru noi numiri la conducerea ANAF, ”minunea” nu se mai petrece, spre disperarea politicienilor care au început astfel să-și dea seama că-și cam iau ”țeapa” vieții.

Pur si simplu ministrul Finanțelor pare decis să nu gireze niciuna dintre grupările politice care îl presează pentru girarea uneia sau alteia dintre garniturile propuse. Și probabil că o ști el, Teodorovici ceva, din moment ce este gata să ”externalizeze” procedura de numire și implicita asumare a oamenilor din conducerea ANAF și a structurilor componente” , anunță sursa citată.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!