News

Site-ul IMM Invest a fost refăcut. Florin Cîțu a anunțat când va fi disponibil

27.04.2020 | 12:59
Siteul IMM Invest a fost refacut Florin Citu a anuntat cand va fi disponibil
ADVERTISEMENT

Site-ul IMM Invest a fost refăcut la zece zile după ce aceasta s-a blocat exact la momentul deschiderii din cauza unui atac informatic.

Site-ul IMM Invest a fost refăcut

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu a anunțat, luni, pe pagina de Facebook că site-ul programului IMM Invest a fost refăcut și va fi disponibil începând de marți, 28 aprilie, ora 09:00.

ADVERTISEMENT

”Marţi, 28 aprilie, ora 9:00, IMM Invest este live şi toţi cei care doresc să beneficieze de linii de credit pentru investiţii/capital de lucru garantate de stat cu până la 90% şi cu dobândă subvenţionată 100% pot să se înscrie în program”, a scris ministrul.

Site-ul IMM INVEST a fost refăcut. Există un RISC. Acțiunile PSD și ale acoliților lor din Parlament. Deja votează…

Posted by Florin Cîţu on Sunday, April 26, 2020

În mesajul postat pe rețelele de socializare, Florin Cîțu a reafirmat faprul că programul nu va funcţiona după principul ”primul venit, primul servit”.

ADVERTISEMENT

”Ciolacu şi gaşca lui socialistă fac orice să oprească acest program”

Cu toate acestea, ministrul Finanţelor a susţinut că există riscul ca programul IMM Invest să fie blocat printr-o moțiune de Partidul Social Democrat în Parlament.

”Există un risc. Acţiunile PSD şi ale acoliţilor lor din Parlament. Deja votează împotriva legii care aprobă ordonanţa prin care a fost aprobat IMM Invest. Mai mult, PSD-iştii vor să oprească acest program prin moţiune”, a scris Cîțu.

ADVERTISEMENT

”Ciolacu şi gaşca lui socialistă fac orice să oprească acest program care susţine capitalul şi economia privată. Aşa cum au făcut până acum cu toate măsurile bune luate de acest guvern”, a precizat ministrul.

Aplicaţia programului IMM Invest România a fost lansată iniţial pe data de 17 aprilie, dar aceasta s-a blocat exact la momentul deschiderii, după ce au fost primite 397.000 de accesări pe minut provenite de la 132.000 de conexiuni.

ADVERTISEMENT

Programul IMM Invest va permite IMM-urilor afectate semnificativ de criză să îşi asigure lichidităţile pentru derularea activităţii curente sau pentru investiţii, prin accesarea unor finanţări garantate.

ADVERTISEMENT