Simona Halep

Site-ul Roland Garros i-a făcut portretul Simonei Halep la Wimbledon: “E versiunea 2.0…19!”

04.07.2019 | 19:10
Siteul Roland Garros ia facut portretul Simonei Halep la Wimbledon E versiunea 2019

Site-ul Roland Garros i-a făcut portretul Simonei Halep la Wimbledon 2019, unde a ajuns în turul 3. Vineri, fostul număr 1 mondial se va duela cu Victoria Azarenka pentru calificarea în optimile de finală ale turneului de Mare Şlem din capitala Angliei. Francezii au analizat-o pe jucătoarea de tenis de 27 de ani, intrată într-o nouă perioadă a carierei, una “chill”, aşa cum ea a numit-o.

Site-ul Roland Garros i-a făcut portretul Simonei Halep la Wimbledon: “Emoţiile i-au jucat feste în trecut”

După victoria în faţa Mihaelei Buzărnescu, în turul 2 de la Wimbledon 2019, site-ul Roland Garros i-a făcut un portret Simonei Halep. Francezii au notat faptul că fostul număr 1 mondial vrea să fie mai relaxată, astfel că fanii româncei descoperă în acest moment versiunea 2.0…19 a celei care a câştigat primul turneu de Mare Şlem pe zgura din Paris în 2018.

“Mult mai relaxată, ea este noua Simona Halep. După victoria de la Roland Garros din 2018, primul ei trofeu de Mare Şlem, Simona Halep a decis să abordeze diferit sezonul 2019. La ediţia din acest an, dar şi la Wimbledon, românca a venit cu versiunea 2.0…19, cu multe schimbări. În trecut, emoţiile i-au jucat feste de mai multe ori. De multe ori au blocat-o să câştige un trofeu de Mare Şlem, chiar dacă era văzută drept mare favorită. După şi-a văzut visul împlinit, când a ridicat trofeul ‘Suzanne Lenglen”, Simona Halep a decis să fie mai relaxată”, au notat jurnaliştii site-ului Roland Garros.

Site-ul Roland Garros i-a făcut portretul Simonei Halep la Wimbledon
Site-ul Roland Garros i-a făcut portretul Simonei Halep la Wimbledon

“Vrea să se bucure de viaţă, dar rămâne super motivată”

Francezii au subliniat faptul că Simona Halep este mult mai relaxată faţă de anii precedenţi, dar au observat că românca este încă super motivată, lucru confirmat şi de jucătoarea de tenis de 27 de ani. “Când am spus că am un an chill, nu am vrut să se înțeleagă greșit. Muncesc din greu, sunt motivată, vreau să câștig fiecare meci pe care-l joc. Dar vreau să fiu chill ca persoană, mai liniștită decât anul trecut”, spunea Simona Halep după victoria cu Mihaela Buzărnescu.

“Vrea să se bucure de viaţă, dar nu în aşa fel încât să se piardă. În România este foarte populară, iar între două turnee încearcă să-şi trăiască viaţa. O plimbare cu jet ski-ul? Da, dar pe un lac din apropierea casei. Nopţi petrecute în oraş? Da, dar la un restaurant cu prietenii. Nimic nou, Simona este apropiată de familie. Înainte, în sezoanele trecute, nu-şi făcea timp să se bucure. Se bucură de viaţă, dar a rămas super motivată”, au completat francezii.