Fotbal intern

Site-ul UEFA este la picioarele lui Ianis Hagi: ”Voi ce jucători ați descoperit la Euro 2019?” VIDEO

25.06.2019 | 14:10
Siteul UEFA este la picioarele lui Ianis Hagi Voi ce jucatori ati descoperit la Euro 2019 VIDEO

Site-ul UEFA este la picioarele lui Ianis Hagi, după ce decarul echipei naționale de tineret a reușit o pasă genială în meciul România – Franța 0-0, în ultima etapă a Campionatului European din Italia și San Marino. În urma acestei remize ambele formații au acces în semifinalele turneului final, acolo unde ”tricolorii” vor întâlni în campioana en titre Germania.

Site-ul UEFA este la picioarele lui Ianis Hagi

Prestația pe care Ianis Hagi a avut-o în faza grupelor i-a adus multe laude, iar jurnaliștii de la site-ul UEFA sunt la picioarele lui. Aceștia laudă o pasă pe care starul de la FC Viitorul a reușit-o în meciul cu Franța. În repriza secundă, fiul lui Gică Hagi a reușit o pasă incredibilă în diagonală de peste 50 de metri care l-a găsit pe George Pușcaș singur, dar preluarea acestuia nu a fost una reușită și i-a permis portarului francez să iasă în afara careului și să îndepăîrteze pericolul.

Stunning Ianis Hagi pass!

Which players have you 'discovered' at #U21EURO? ?? This pass by Ianis Hagi ?

Gepostet von UEFA Under-21 Championship am Dienstag, 25. Juni 2019

Cei de la site-ul UEFA laudă inspirația de geniu a lui Ianis Hagi și îi întreabă de fani ce jucători au descoperit la Campionatul European din 2019. Suporterii au comentat postarea forului continental și toată lumea laudă prestația ”tricolorilor”. ”Ianis Hagi este cel mai bun”, ”Hagi, Pușcaș, Man, Coman… continuați să produceți mici artificii, ne place spectacolul!”, ”În 2 ani, Ianis Hagi va fi între cei mai buni cinci jucători ai lumii” și ”Cu adevărat briliant! Așa tată, așa fiu”, sunt câteva dintre comentarii.

Ianis Hagi și Tudor Băluță se îmbrățișează după calificarea României în semifinalele Euro 2019

România merge la Olimpiadă după 55 de ani

România a remizat cu Franța, scor 0-0, și s-a calificat în premieră în semifinalele Campionatului European de tineret. Italienii, care au fost marii perdanți în urma acestui rezultat, acuză un blat între români și francezi. În semifinale, ”tricolorii” vor întâlni reprezentativa Germaniei, joi, 27 iunie, de la ora 19:00, la Bologna, meciul urmând a fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

Delegația României și-a mutat locul de cantonament de la Forli în orașul Bologna într-un resort de 4 stele. Hotelul este situat la doi kilometri de centrul istoric al orașului și oferă o piscină uriașă, o sală de sport bine ocupată, un restaurant foarte fancy și camere foarte spațioase. Accederea în semifinalele Euro 2019 le-a asigurat ”tricolorilor” și calificarea la Jocurile Olimpice după o pauză de 55 de ani.

5.00 este cota Fortuna pentru un gol marcat de Ianis Hagi în semifinala cu Germania